UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
мне сказали, если будет перевес, одеть одежду на себя 🤷♀️
-
Мы видели эту информацию , просто интересует сумма доплаты /штрафа за сверхурочные килограммы в чемодане и можно ли на месте в аэропорту решить вопрос с дополнительным багажом
-
Здравствуйте! Мы завтра летим в Калгари компанией ВестДжет и у меня вопрос по поводу перевеса . Может кто сталкивался , какие правила у авиакомпании касательно дополнительного багажа и какие штрафы за перевес чемодана ? Заранее благодарю !
-
- Знаєш як москалі називають наш борщ? - Як? - Пє-єрвое - Повбивав би...
-
Ярослав
-
А довго чекали на візи для дітей, якщо не секрет? Бо у нас така сама ситуація, діти не мають власних паспортів, вклеєні до паспорта дружини. Ми з дружиною отримали passport request ще у серпні, а на дітей досі нема нічого :(
-
Привіт, яку сім карту краще купувати в Канаді ?
-
Доброго ранку! Збираємось летіти з Варшави в Калгарі через Франкфурт. Візи дітей (8 і 11 років) вклеїна в мій паспорт, бо вони вписані в мій паспорт і подавались на візу тоді, коли у них ще не було паспортів. Зараз у них вже є закордонні паспорти, але без вклеїної візи. Чи будуть проблеми в аеропортах? Чи потрібно пред’являти їхні паспорти, але вони без вклеїноі візи? Можливо хтось так летів вже й знає. Щиро дякую за відповідь!
-
Думаю что-то дадут, но это у меня в очень далеко идущих планах, я туда не скоро доберусь
-
А доки дают?