UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кімната в бейсменті трикімнатному, район Паркдейл, 800$ все включно. Вільна з 10 січня (пари і з тваринами не розглядаємо).
-
Всем спасибо за ответы 😊
-
Всім добрий день. Маю дивне питання і буду рада отримати хоч якусь інформацію) Чи може хтось порадити репетитора з вивчення правил дорожнього руху в Калгарі? Є книжки але вони тільки англійською, в своєму рівні знання мови я не впевнена а вчити через перекладач не варіант. Дякую і сподіваюсь на допомогу))
-
⚠️ Увага: Рада планує прийняти ЗАКОН про обслуговування чоловіків тільки з воєнним квитком! 🚀 Встигніть оформити закордонний паспорт до змін! Можливість подати документи до посольства є навіть якщо ваш паспорт закінчується через два роки. ✅ Звертайтеся за нашою допомогою без передоплат!
-
І це прекрасно) просто особисто для себе я хочу спробувати альтернативу, звісно якщо нічого не вийде з посібниками на моїй мові я почну вчити на їхній)
-
Ну це те що я знаю
-
Я вчора питала в Urban Registry і сказали що в продажі є лише на англійській, існують на Укр і на рос мовах але це не офіційні і вони не рухаються за їх правдивість, тому приходиться шукати самостійно