UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
спробуй перед тим, як написати, хоча б 5 хв приділити на пошук. Вище 100500 ліжок ;)
-
Так есть на русском и украинском языках
-
Привіт шукаємо меблі, недорого , в пріоритеті ліжка. Можливо хтось продає? Буду вдячна за поради ще можна взяти ☺️🙏🏻
-
Привіт шукаємо меблі, недорого , в пріоритеті ліжка. Можливо хтось продає? Буду вдячна за поради ще можна взяти ☺️🙏🏻
-
⚠️ Увага: Рада планує прийняти ЗАКОН про обслуговування чоловіків тільки з воєнним квитком! 🚀 Встигніть оформити закордонний паспорт до змін! Можливість подати документи до посольства є навіть якщо ваш паспорт закінчується через два роки. ✅ Звертайтеся за нашою допомогою без передоплат!
-
І це прекрасно) просто особисто для себе я хочу спробувати альтернативу, звісно якщо нічого не вийде з посібниками на моїй мові я почну вчити на їхній)
-
Не один человек уже сдал по этим правилам, я в том числе
-
Ну це те що я знаю
-
Я вчора питала в Urban Registry і сказали що в продажі є лише на англійській, існують на Укр і на рос мовах але це не офіційні і вони не рухаються за їх правдивість, тому приходиться шукати самостійно
-
Дык лажа же
-
В Україні колись здавала?
-
Не понимаю, зачем усложнять себе жизнь. Но дело ваше
-
я всі знаки ще десь в середині 90х вивчив, коли брав у мами книжку ПДД, щоб значкі кольорові розглядати, потім і читав вже)
-
Дякую за пораду) я й дивився, написав, якщо в когось є ще не виставлені пропозиції, щоб знали що є потенційний покупець.
-
Дякую) я спробую і так)
-
Ні це на нашій що не здавала 😅 Hello)
-
Hello) Я б радив тоді почитати англійською спочатку, а потім українською. Чи навпаки, якщо важко. Так, це займе час, але навчишся)
-
Скорее всего
-
з того, щоб подивитись закріплення ;)
-
Я відкривав офіційну книжку на англійській і перекладав її розширенням в браузері "DeepL", можете спробувати так.
20 Jan 2023, 19:11
227907/377367
13 minutes ago