UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну це те що я знаю
-
Я вчора питала в Urban Registry і сказали що в продажі є лише на англійській, існують на Укр і на рос мовах але це не офіційні і вони не рухаються за їх правдивість, тому приходиться шукати самостійно
-
Дык лажа же
-
В Україні колись здавала?
-
Не понимаю, зачем усложнять себе жизнь. Но дело ваше
-
я всі знаки ще десь в середині 90х вивчив, коли брав у мами книжку ПДД, щоб значкі кольорові розглядати, потім і читав вже)
-
Дякую за пораду) я й дивився, написав, якщо в когось є ще не виставлені пропозиції, щоб знали що є потенційний покупець.
-
Дякую) я спробую і так)
-
Ні це на нашій що не здавала 😅 Hello)
-
Hello) Я б радив тоді почитати англійською спочатку, а потім українською. Чи навпаки, якщо важко. Так, це займе час, але навчишся)
-
Скорее всего
-
з того, щоб подивитись закріплення ;)
-
Я відкривав офіційну книжку на англійській і перекладав її розширенням в браузері "DeepL", можете спробувати так.
-
Евалюацію? З вибору фірми яка буде робити евалюацію. Більшість робила через Wes
-
Доброго дня. З чого почати евакуацію диплома?плиз
-
Щодо підготовки до Celpip. Червоні книги безкоштовно можна взяти в бібліотеці. Білі це онлайн курс де розжовано все про кожен етап тесту і що саме оцінюється з прикладами всіх рівнів. Заодно можна чітко оцінити свої можливості.
-
Безперечно треба сплачувати за лінь особам, які можуть це зроботи за тебе. Дуже ціную. Especially for free.
-
Добрий день, терміново потрібно канефрон, для дитини. Я в лютому його отримаю і поверну!
-
тут самолікування не вітається (як і має бути в цівілізовані країні), тож мінімально в Супермаркетах купити можна)
-
Ну то новорічні свята вдома мабуть)
20 Jan 2023, 19:11
227914/372107
less than a minute ago