UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Назначат рецепт потом отправят его вашему доктору и только потом ваш уже доктор выпишет вам рецепт. Изначально когда я только приехала я просто сказала семейному врачу какие лекарства мне нужны. Он выписал. Но когда они уже перестали помогать попросила заменить и он направил к психиатру. Ждала приема 2 месяца. В итоге после приема ещё неделя чтоб врач получил заключение от психиатра и его назначения. Но то что мне выписали превратило мою жизнь в ад. Стало ещё хуже чем было. Теперь снова буду просить направление и снова ждать. Поэтому как вариант найти хорошего специалиста в Украине и просто попросить своего врача выписать вам рецепт.
-
Не переписал второй пункт , так как цены меняются чуть ли не каждую неделю , за building discount , какой процент мне сказали на работе такой и написал …
-
сама нещодавно питала, важко було зловити декілька місяців... :( Бо знаходила інструкції як це робили інші, але там інший час вказаний був, тому нічого не виходило :(
-
Дякую велике за пораду та відповідь
-
Ребята кому интересно сегодня купили замороженную селедку в банках во фрешко.
-
Доброго дня! Перездаємо 1 bed беймент в районі зупинки Max Bell station, з 1 лютого (Адрес 2514 10 Ave SE). Контракт до кінця квітня. 7 хв пішки до станції сі трейн. Хороший спокійний район, нормальні сусіди. Пралка і сушилка - власні. Присутні меблі, телевізор, та посуд. Ціна 1650$ + damage deposit 1500. Ціну лендлорд піднімати не буде! Всі комунальні платежі включно з інтернетом є враховані до загальної сумми.
-
Добрий вечір! Може хто був і знає, де є гарячі джерела біля Калгарі, які ціни. Дякую заздалегідь
-
Всім привіт! Шукаю роботу full time, маю досвід роботи декоратором-флористом, в Канаді - клінер-супервайзер, працювала рік в Calgary Stampede. Англійська 4 IELTS. Можливо прибиральники в лікарню або ще щось. Дякую.
-
Доброго вечора. Шукаю роботу data entry, data operator, administrative assistant, receptionist чи будь яку з офісним графіком. Маю 5 років досвіду на позиції data operator в IT компанії в Україні. Раптом в когось є контакти буду дуже вдячна.
-
У продажу Infiniti G35X AWD Active status 2007 275,000 пробіг 6,500$ Без жодних механічних проблем, нещодавно замінено масло, новий акумулятор, нове лобове скло, встановлена файна зимова резина. Remote starter. Максимальна комплектація. 403-700-1026
-
Хай, гайз. Є робота Auto Detailer’ом (по нашому той, хто миє машини). Вимоги: -Водійське посвідчення -Англійська хоча б 4 (треба розуміти, що вам говорять та вміти відповісти) -Бажання працювати. Робота ось тут: 1036 - 9 AVENUE SW CALGARY, AB T2P 1L9 Зарплатня 17.25$/година Робочий графік середа-неділя 8:00-17:00 (можна більше годин брати, якщо хочеться). Кидайте резюме в пп, браття. Знайдемо комусь з вас роботу