UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Где то я слышал такую фразу , Канада для тех кто никогда доллары в руках не держал Я согласен с этим 😂 Если ты зарабатывал 2000-2500 дома, то не зачем сюда и ехать А сейчас рубрика как трудно найти подработку , помимо работы Друзья есть идеи ? Уборка , кухня Клининг мувинг
-
Нема.Це акаунт може бути тільки після подання першої податкової декларації ?
-
це називається тут контракт тут
-
Нажаль, такого поняття як «підробіток» в Канаді не існує В них є по факту два поняття - основна робота (а-ля фулл-тайм) та друга робота (а-ля парт-тайм) І так як у них працюють закони і вони платять податки На таких званих підробітках як в Україні загалом платили кешем Тому, найкраща опція по пошуку підробітку Це напевно місцеві фірми біля вас Йдете особисто і питаєте, чи можна якісь години (парт-тайм) працювати у вас Щось типу, Волмарт, Доларама і т.д.
-
Продать уметь себя нужно, я думал это логично в любой стране и в любой работе🤷
-
отправить в РО? ко всем относится
-
Так
-
Дякую всім за відповідь.
-
Просто не для всіх лбдей гроші це основне, Канада не країна для швидкого заробітку, це країна можливостей та перспектив. А ще є ті, для кого важливі нематеріальні цінності. В мене був досвід іміграції і це завжди дуже важко, майже завжди спочатку дауншифтінг. Особливо якщо це кваліфікована іміграція. І повірте, Канада хоча б дуже комфортна в повні оформлення документів. Бо в ЄС (якщо до війни) це жесть. Ну звісно якшо робиш сам, а не фірма тебе оформила на завод.
-
Пока вроде нет зрады