UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Джесси во втором сезоне The Last of Us официально сыграет Янг Мазино (Beef) Вчера же был анонсирован главный каст сезона — Кейтлин Девер в роли Эбби
-
Дякую всім за відповідь.
-
Всім привіт. Калгарі, шукаю вчителя з англійської онлайн. Можливо можете когось порекомендувати. Дякую!
-
Просто не для всіх лбдей гроші це основне, Канада не країна для швидкого заробітку, це країна можливостей та перспектив. А ще є ті, для кого важливі нематеріальні цінності. В мене був досвід іміграції і це завжди дуже важко, майже завжди спочатку дауншифтінг. Особливо якщо це кваліфікована іміграція. І повірте, Канада хоча б дуже комфортна в повні оформлення документів. Бо в ЄС (якщо до війни) це жесть. Ну звісно якшо робиш сам, а не фірма тебе оформила на завод.
-
В наявності на сьогоднішню погоду залишилось 2 розміра 🔹 The North Face Winter Waterproof Botos 🔹Розмір US 9.5/ EU 42.5 🔹Розмір US 10/ EU 43 🔹Ціна 115 CAD, cash Downtown, East Village
-
Нет, от школы не нужно никакого разрешения.
-
Пока вроде нет зрады
-
Спасибо! Я просто слышал что в США чтоб работать нужно разрешение от школы, а как в Канаде не знаю)
-
Если у вас есть ворк пермит, то - да, конечно можно.
-
Здравствуйте, мне 16 лет, можно ли в Канаде после школы устроиться на подработку?
-
Надо было Джона Сину или Батисту звать!
-
В 16 навіть від батьків вже на потрібно
-
Шукаю людину, яка зможе підвезти мене з Калгарі до Едмонтону та назад Терміново, плачу 500 Кад
-
помоему это даже перемога немножко
-
Hi Oksana. Did you get your AOR?
-
Підкажіть, пліз, який левел IELTS потрібен для AOS?
-
Дякую, чому сам не здогадався)
-
I believe that) Christmas, new year, hang over, frost… so many factors.
-
I would guess, in January, max February
-
ugh how come
20 Jan 2023, 19:11
228545/372692
3 minutes ago