UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Яловичина в Сафевей . Крута ціна
-
Яку саме? Адресу , де огляд проходили-я вам написала , де кров здавати, там лікар вам робить запис , я її не пам’ятаю , А рентген безкоштовний 751 3rd Street SW, Калгарі #417 рентген або 178 96 Ave NE рентген
-
Напишіть будласка адресу
-
Кров 17, нас прямо там записали на апоінтмент , флюжку безкоштовно зробили в трц кор (це все за одну особу )
-
Добрий вечір 6213 Centre St NW Suite 10, Calgary, AB T2K 0V2 100 долларів огляд Попередньо потрібно записатися
-
Доброго вечора всім , підкажіть будласочка де можна зробити обов'язковий Мед огляд недорого .
-
Якщо це була не зп, можете не вказувати. Коли реєструєтесь через сайт онлайн, то забір продуктів тільки з центральної локації 5000 11 St, SE. На інші локації можна замовляти або через колл-центр, або у церкві особисто (в середу і суботу).
-
Taisiia
-
Доброго дня. Може хтось працює фітнес тренером у Калгарі? Можете поділитися інформацією як шукали роботу і що саме потребують роботодавці від претендента на посаду?
-
Ne? Такоє, як немає дітей то можна жити
-
Здравствуйте, безопасные ли эти районы?
-
К сожалению не знаю что ещё посоветовать
-
Пробовали, не помогает
-
Моментально сбивало температуру на пару градусов
-
неймовірно
-
Можете намазать ребёнка уксусом (детально можно посмотреть в интернете) так в детстве делали со мной, всегда помогало.
-
Добрий вечір! Можливо є у когось анальгін в ампулах та шприці . Бо у дитини температура 40 і нічим не можемо збити. Їздили до лікаря, дали тільки 2 пігулки і все((
-
А може ще мені хтось допоможе з іншою можливо, хтось зіткнувся з такою ситуацією. Якщо загубили український паспорт старого зразку ( в дії його немає), чи можливо тут його відновити?
-
С 1 октября отменили все ковидные ограничения. Ничего не нужно заполнять и тест сдавать тоже
-
Дякую
20 Jan 2023, 19:11
22888/374876
4 minutes ago