UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Медикаменти здебільшого, всі інше так чи інакше можна знайти. Беріть німесил з собою, його тут важко знайти
-
Так. Платили 3 міс + депозит. Так щей спочатку платиш, а потім вони дають договір. У них так і це нормально. Ще вони вас попросять оформити страховку житла до 30 дол в місяць і піделючити енергію. А якщо вкажете мене в договорі,що я вам порекомендувала житло,то і ви,і ми отримаємо 150 дол на рахунок.😁 У них така реферальна програма. Ви ,напевно, недалеко від центру дивилися квартиру
-
Вийди звідси розбійник
-
Еда ,вещи есть. Берите то,что мило сердцу. У меня ,например,украинские иконы, вышитый свадебный рушник,памятные фото... Берете лекарства,если вы принимаете на постоянной основе. Если нет, то здесь нет нимесила, ношпы,ацикловира мази и таблеток,атоксила( смекты) . Из техники берите телефоны,ноутбук,они подходят под канадское напряжение 110. Я ещё привезла фотоэпилятор,он поддерживает 110. Разные фены,плойки....не потянут здесь.
-
Не забудьте марку
-
Навіщо вам тих сімейних? Заболить щось,ідіть в любу ближчу до вас волк -клініку за 15хв до відкриття, ставацте в чергу і отримаєте допомогу. Ніякої різниці між сімейним і звичайним лікарем в волк ін нема
-
У мене мають бути,якщо актуально,я завтра подивлюся