UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
прошедшим. дякую)
-
Если кто-то планирует арендовать жилье от Boardwalk или уже даже на этапе подписания контракта с ними — могу дать рефералку и оба получим по 150$ 🤟 Пишите в личку, если кому актуально
-
Так это, с наступающим / прошедшим
-
А другий міграційний сказав що головне 30+. В мого чоловіка вказано парттайм, але 37 годин. Є номінація. Важливо розуміти чому парттайм при 30 годинах, коли провінція рахує це як фулл тайм
-
Міграційний сказав, що повинно бути вказано
-
Ні, альберта може прийняти документи якщо парт тайм, але більше 30 годин
-
Вообще странно В программе четко прописано, что парт тайм не считается
-
Ми просто вже п’ятий раз це обговорюєм. Це мій особистий кейс номінація з парттаймом. Нікого переконувати не буду)якщо що, то до Міллер, вона в курсі цих приколів
-
На думку Міллер (це з зустрічі з алььертіцским гаверментом) ця строка відноситься до парт тайм працівників які ще при цьому сизонал або кєжуал). Якщо парт тайм на пейролі, то ок.
-
В Канаде же живем. Страна исключений. Раз на раз. Думаю секрет в том, что провинция подразумевает под full time. Какой-нибудь парт тайм при определенных обстоятельствах засчитывается как фул
-
Ви про це?
-
The following individuals are not eligible to apply for or be nominated under the Alberta Opportunity Stream, even if they have a job offer to work 30 hours a week or more in a 12-month period: • part-time, casual or seasonal employees, regardless of their working hours
-
@stoner_ministry
-
ecть допoлнит. дохoд из дoма, заинтeрeсoвaнные в лc. 2500$ в мecяц
-
Амстердам Калгари
-
❗️Шукаю співмешканця❗️Вільна кімната❗️Калгарі Здається 1-кімната в 2 хв. від станції місцевого метро citytrain, станція Rundle. Повністю мебльований Таунхаус з особистою пральною машиною та сушкою. Комплекс чистий і комфортний. Поруч купа магазинів, через дорогу Sunridge mall, Freshco, Costco, Canadian SuperStore, трохи далі Fristone та багато інших. Гарна розвʼязка, школи та садочки. Комфортно добиратись навіть без авто. 📌Вартість оренди за 1730$ в міс + комунальні платежі.Ця сума навпіл. Шукаю жінку з дитиною (переважно с дівчинкою), або просто жінку. В комплексі живуть біля 15 українських сімей. Дітям дуже комфортно, багато друзів, легка адаптація. Я мама з дівчинкою 9 років. За більш детальною інформацією пишіть в особисті👋
-
Здравствуйте,может знает кто украинско язычного работника банка CIBC?
-
Точнее, что у меня должно быть указано в договоре фулл тайм
-
Это она мне и сказала это)
-
Привет ) подскажите кто переезжал с диабетом , есть пару вопросов по поводу лекарств
20 Jan 2023, 19:11
231110/375391
about an hour ago