UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я вже знайшла де купити. На амазоні краще. Мені пожобається кольорова білизна сатин. В юску немає.
-
Продам комплект з двох 24-дюймових моніторів, док-станції та клавіатури/мишки. Підключаєте ноут через UBS-C і працюєте з двома додатковими моніторами. Док має купу додаткових USB портів та живить ноут (якщо ноут підтримує). Все як на фото, але док трохи іншої моделі - 40AS, без VGA. Для своїх - 160$ www.facebook.com/marketplace/item/389797143720928
-
Також хотіла,щоб мама мені білизну вислала. Та розміри не ті. Немає тут таких.
-
Як не принципіально? Привезе людина півковдру 200×220, а тут ковдра 218×218. Для мене це величезна різниця. Тому краще білизну не везти, а якщо вже везти,то разом з ковдрою як мінімум
-
Доброго вечора ,підкажіть як можна дивитися європейський футбол онлайн .
-
Залежить що ви купите. На амазоні є товари по різній ціновий категорії і на різний достаток. Звичайно, що за 20 дол норм білизни не буде, а за 60-70 гарний котон( бавовна)
-
Через интернет?🤔
-
Доброго дня Ми з чоловіком їдемо у відпустку та хотіли би сдати апартаменти в оренду .Це 1bedroom apartments in downtown of Calgary.Ціна 1950$ .У цю ціну входить паркінг та квартира повністю мебльована .Електричество не входе в прайс.Апартаменти доступні з 1 лютого до 15 травня.Якщо є більше питань,будь ласка пишіть у дм.
-
Вночі на парковках супермаркетів
-
Нічого тут приватного немає. Тому повна ж😭