UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
саме смішно те, що дружина райтінг написала найкраще із усіх секцій, їй поставили 9 і там ще фід типу помилки і бла бла бла. а потім переоцінили і поставили 12. типу ідеально і помилок значить нема ніяких зовсім (кудись дивним чином пропали). таке враження що там від балди ставлять оцінки в надії що заплатите ще й за переоцінку. Хоча особисто я і спікінг і лінснінг (те що перевіряють люди, а не тестові завдання) отримав вище ніж очікував сам. так шо там рандом
-
Дякую. 🙏Буду знати
-
Ну це ж треба,цілих 3 бали вкрали
-
Здрaвcтвуйте, ищeм людeй, oнлайн, 120 eвро в дeнь
-
Нашли. @Levros96
-
Продам дитячий зимовий комбінзон. Розмір 92. Новий, не підійшов розмір. Можливо комусь пригодиться зараз. Ціна 45$
-
Доброго часу суток, можливо хтось буде зʼїджати з будинку або знає інформацію, В мене велика сімʼя і ми шукаємо на березень (3+ спальний) будинок з мінімум двома ваннами в районі Легасі, Самерсет, МкКензі Сеттон, в цілому підійде люба частина низу Калгарі, буду вдячний за любу інформацію. Гарного вам дня і продуктивного тижня.)💜
-
Это скам
-
Bmw 330xi (полный привод) 2006 год 275000 пробег Актив статус Заводится, ездит. Есть ошибки на приборке. Появились после долгого простоя на улице. Сейчас на машине стоит всесезонка, комплектом отдаю зимнюю резину на дисках. Продаю как есть (as is) Цена 3700