UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня.Підкажіть, будь ласка, ми переїжаємо в Калгарі в лютому син 15 років, які документи потрібно( з переводом чи без ) для школи та для музичної школи а також інформацію про дитячі садочки ( донечці 3,5 роки)які правила влаштування дітей в шкільні та дошкільні заклади. Поділитися з сайтом де можна знайти цю інформацію . Заздалегідь дякую!
-
Кому цікаво: можу надати контакт автора оголошення
-
❗️Шукаю співмешканця❗️Вільна кімната❗️Калгарі Здається 1-кімната в 2 хв. від станції місцевого метро citytrain, станція Rundle. Повністю мебльований Таунхаус з особистою пральною машиною та сушкою. Комплекс чистий і комфортний. Поруч купа магазинів, через дорогу Sunridge mall, Freshco, Costco, Canadian SuperStore, трохи далі Fristone та багато інших. Гарна розвʼязка, школи та садочки. Комфортно добиратись навіть без авто. 📌Вартість оренди за 1730$ в міс + комунальні платежі.Ця сума навпіл. Шукаю жінку з дитиною (переважно с дівчинкою), або просто жінку. В комплексі живуть біля 15 українських сімей. Дітям дуже комфортно, багато друзів, легка адаптація. Я мама з дівчинкою 9 років. За більш детальною інформацією пишіть в особисті👋
-
Шукаю напарника в групу (всього 3 особи ) 2 є Спікінг англійською - он-лайн - 1 особа - рівень , знаю англійську але потрібно краще розмовляти . Носій мови з Нігерії . Заняття в понеділок і суботу на 19.00 по Києву . 1 година . Урок 300 грн
-
Здесь не спрашивайте, насоветуют. Лучше проконсультируйтесь у иммиграционного консультанта! Я слышал что можно, не будет выплат, жилья на первое время и ворк пермит дольше ждать и самостоятельно заказывать онлайн или офлайн.
-
27 січня відбудеться наступна зустріч з циклу лекцій про податки, бізнес та інше. На вас чекають: - Приклади зменшення податку - Можливі витрати та податкові кредити - Виступи приватних підприємців - Фуршет Доповідач - Елла Авакян, бухгалтер та податковий спеціаліст з більш як 20ти річним досвідом в Канаді. При підтримці українсткої спільноти з UU Calgary Дата: 27 січня 2024 Час: 13:00 – 17:00 Адреса: St Vladimir`s Ukrainian Sobor 404 Meredith Rd NE #1, Calgary AB Реєстрація за посиланням
-
На телефон может тоже тогда?
-
Нет, не дают в аэропорту у нас син
-
Привет всем ! Сдается бейсмант в Районе Таксудо Парк . Хорошее расположение , рядом автобусная остановка , школа , Тим Хортонс , автомойка , заправка , продуктовый магазин . В доме есть мебель и вай фай Цена 1700 с коммунальными услугами Адрес 3715 Centre a St NE Больше информации в лс
-
👓🕶️ Хочу порекомендувати де можна отримати сонцезахисні окуляри, а також окуляри для зору, після діагностики 💛 БЕЗКОШТОВНО з картою health benefits🩵 (Ліміт відрізняється в кожному окремому випадку в залежності від зору- від 162$ до 250$) Якщо зацікавлені, я поділюсь контактами, пишіть в лс ❤️