UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, підскажіть, будь ласка, як тут працює запис до лікарів. Наприклад, якщо я піду у walk-in і мені дадуть направлення до дерматолога/гінеколога і т д , то як працює наступний процес запису до конкретних лікарів? Я обираю сама лікаря і записуюсь до нього з направленням , чи мені дають направлення до конкретного спеціаліста? (Якщо обирати лікаря, то де саме?) (Чи можна до таких спеціалістів записуватись без направлення) Буду вдячна за відповідь.
-
Шукаю кабінет для бьюті процедур
-
Не, не избегать)
-
Всім привіт! Приймаю замовлення на фотозйомки у 🗺️ Калгарі. Більше моїх робіт: 🎞️@ks_photoblog 👉 Індивідуальна -$CAD 100 👉 Lovestory - $CAD 160 В наявності є красиві подарункові сертифікати - чудовий варіант на Валентина. Звʼязочок зі мною: Instagram: kristinastuga 📩 #фотографкалгарі # без фото моменту не існувало б
-
В смысле? Я осенью с польской карты на канадскую кидал пэйсендом кажется.
-
Не працює
-
Paysend, Rewolut?
-
Який є зараз спосіб з Європи поповнити Канадську картку?
-
Эмм, я ничего не знаю за Трансферго. Я пейсендом пользовался, он работал - и я об этом как раз сказал:)
-
Сонцезахистні можна за три копійки купити в волмарті. Ті, що «видають” в оптиці вони недешеві зовсім. Тут тільки про окуляри мова. А коли вам видають сонцезахистні, то не пишуть в рецепті «соднцезахистні рейбен» пишуть додатковий екзамен або окуляри для зору. От і шахрайство.
-
Зараз дивився з Чехії мені потрібно отримати переказ, і не paysend and TransferGo не дає можливості для того щоб отримати переказ
-
Всім привіт! Я давно вже шукаю роботу і без результатно... я вже у відчаї... мені дуже потрібна люба робота, геть люба. Маю досвід перукарем, горічною в готелі, таксистом, помічник на кухню, на складі теж працювала. Англійська не дуже... є права 5 класс. Будьласка допоможіть хто чим може🙏🙏🙏
-
Дякую
-
Вспомнил, у знакомого была такая проблема, щас тегну его
-
Ви не обираєте нікого і не записуєтесь. Вам роблять реферрал (якщо вважатимуть це за потрібне) і з вами вже звʼязується той лікар до якого вас направили. Іноді лікар волк ін клініки за можливості може вислухати ваші думки з приводу конкретного спеціаліста куди ви хочете, але це не гарантія. Ну і без направлення нікуди не можна. Також черги по запису у залежать від клініки і можуть бути від 3 міс до року.