UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В Альберте если ниже 21 градуса внутри, то уже потеря тепла считается и можно звонить в город и вышлют срочного ремонтника. Если есть дети, то тем более ускорят. Скажите менеджменту здания, что будете звонить и может они сами быстрее зашевелятся. 15° это не нормально
-
Їзди
-
20 хв їзди чи пішки?
-
Здається затишна кімната для пари або одного, приватний теплий будинок, спокійний чистий район, 20 хв до даунтауну, зупинки магазини поруч, при потребі посуд можу лишити в подарунок 1000 доларів
-
Доброго дня всім. Чи при подачі на федеральний етап є якісь особливості, які можуть затягнути процес розгляду? Чи може існують якісь можливі хитрощі, що допоможуть у прискоренні розгляду справи?
-
Здається кімната в Ogden SE за 700, все включено, окрім інтернету. За більш детальною інформацією в ЛС
-
Кто собирается ехать в Калгари в конце февраля или в первых числах марта отзовитесь Я буду маму переводить из Украины. В компании будет лучше и веселее лететь
-
Добрый день, Подскажите пожалуйста, кто - то покупал билеты из Европы в Канаду через ( киви ) Поделитесь опытом, были ли проблемы ? Все ли хорошо. За ранее спасибо 🙏
-
Всем привет, продается кушетка в идеальном состоянии со всеми подушками и дополнительными ручками, отдадим одноразовые маски, шапочки, перчатки и покрывало Пишите в лс
-
Чому люди завжди хочуть намахати систему? Подавайте всі документи як того вимагає программа з перекладами і буде все в рамках розгляду
-
Всем привет, продается кушетка в идеальном состоянии со всеми подушками и дополнительными ручками, отдадим одноразовые маски, шапочки, перчатки и покрывало Пишите в лс
-
Добрый день , вопрос по вклейке визы . Если паспорт подается для вклейки в другой визовый центр отличный от подачи биометрий . Package transmission оплачивается 26.70 евро как одна заявка от семьи или за каждого отдельно ?
-
Спасибо!
-
По звоните в регистри спросите у них
-
Та навряд чи. Але оцей доступ до іміграції розслабив людей і вони стали вважати, ну як візу дали легко і без болі то не вигонять же потім. А на правді давали не рибу, а вудочку. Далі все в наших руках
-
Привіт! Хто знає, де взяти Vulnerable Sector Screen (VSS)? Я так розумію, це якась довідка про несудимість? І що таке TB - флюорографія?
-
Доброго дня! Чи є тут хтось хто оформлював собі гуманітарну візу в Аргентину знаходячись в Канаді?
-
Думають що тут можна порішати як в Україні😂😂😂
-
Можна реєструватися вже безпосередньо в аеропорту. А що означає "багаж не зареєстрували"? Ви його взагалі не купляти чи як?
-
Дякую
20 Jan 2023, 19:11
231578/373021
44 minutes ago