UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Oxio Мне нравится что там половина работников зумеры которые понимают каково это когда есть какие-либо проблемы с интернетом и идут на уступки😀
-
До сімейного лікаря 👹
-
Добрий вечір! Ще є?
-
Доброго вечора. Шукаю роботу. По професії я пекар, також можу бути помічником на кухні або прибирання.
-
Хтось ходив тут до дерматолога? Чоловік порізав родинку і тепер дуже страшно В когось був досвід з дерматологами тут? Як записатись? Куди краще ?
-
💀 Тоді тільки walk-in. І пошукайте сімейного лікаря, зайвим не буде, а допомогти, якщо що, може дуже сильно.
-
Він подивиться і скаже що робити. Якщо в клиниці є спеціалісти серед інших докторів, можливо сможуть навіть видалити ії на одному з наступних сеансів (або зразу, що супер-гіпер-маловірогідно). Якщо ні, то або випишуть якісь медикаменти, або відправлять на дерматолога, але чекати треба як жіночка зверху написала. Я чекав з жовтня, потратив на цьому тижні (до дерматолога).
-
А його немає:(
-
Помидоры норм, бананы тож
-
З цього місяця підключився до Shaw, поки що не готовий рекомендувати цей інтернет. Він перші декілька днів тільки нормально політав. Зараз якось через одне місце працює, з обривами... і т.п.
-
Хотя с яблоками у всех по разному, я люблю чтоб хрустящие есть
-
Но и не кислые
-
Они не сладкие у меня всегда были
-
Они норм, но не для шарлотки и каких-то пирогов
-
А де пан буде вживати того джоинта при такій погоді?
-
Де черги на декілька років? В Калгарі?
-
Ну ми шукаємо, але черги на декілька років вперед…
-
Подивиться на сайті хто приймає нових пацієнтів і записуйтесь до них) звісно якщо шукати по рекомендаціям, біля дому, україномовного то буде довго. Не сподобається то поміняєте. А поки в волк ін(
-
Ну до тих кого нам радили так Якщо у вас є хтось до кого можна раніше потрапити- буду дуже вдячна за пораду:)
-
кто в WES подтверждал 2 высших образования?
20 Jan 2023, 19:11
231789/377868
about a minute ago