UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
[email protected] сюди писав. Пишете, що потрібне житло, потім з вами вже зв’яжуться у відповіді і запросять підтвердження прильоту та деталі
-
Год пользуюсь
-
Хороший интернет
-
мені знайомий, який колись працював на фабриці, яка запаковує помідори в пластикові пакети, казав, що в волмарт потрапляють продукти в останню чергу. тобто, спочатку сейфвей і інші магазини подорожче, а самий останній — волмарт. думаю, те ж саме і з іншими продуктами
-
На груші,черешні,березу також є?
-
Посилання ,на жаль,фильтр групи не пропускає навіть гугл
-
Дівчата вітаю! Хочу поділитися з вами інформацією і прошу поділитися з людьми кого знаєте і кого немає в цій групі. Багато хто знає мою професію і спеціалізацію і чим я займаюся. В цьому році мені разом з жіночим бізнес клубом Ukrainian Women Business Foundation вдалося зареєструвати Tax Clinic. Ми назвали її разом Free Tax Care. Разом з волонтерами ми будемо робити податкові декларації людям/ сімʼям в яких не було доходу за 2023 рік ( новоприбулі як правило) та з малим доходом абсолютно Безкоштовно . Це абсолютно волонтерський проект який контролюються податковою. Якщо ви попадаєте під критерії які встановила податкова Канади ми з радістю вам допоможемо з вашими податковими деклараціями. Для того щоб зрозуміти чи підходите ви по критеріям вам потрібно заповнити форму, ми її опрацюємо і звʼяжемося з вами щоб назначити вам дату зустрічі і опрацювати вашу декларацію. Якщо нажаль то не ваша ситуація ми теж вам повідомимо. Форму для заповнення вишлю в групу