UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
мені знайомий, який колись працював на фабриці, яка запаковує помідори в пластикові пакети, казав, що в волмарт потрапляють продукти в останню чергу. тобто, спочатку сейфвей і інші магазини подорожче, а самий останній — волмарт. думаю, те ж саме і з іншими продуктами
-
На груші,черешні,березу також є?
-
Посилання ,на жаль,фильтр групи не пропускає навіть гугл
-
Дівчата вітаю! Хочу поділитися з вами інформацією і прошу поділитися з людьми кого знаєте і кого немає в цій групі. Багато хто знає мою професію і спеціалізацію і чим я займаюся. В цьому році мені разом з жіночим бізнес клубом Ukrainian Women Business Foundation вдалося зареєструвати Tax Clinic. Ми назвали її разом Free Tax Care. Разом з волонтерами ми будемо робити податкові декларації людям/ сімʼям в яких не було доходу за 2023 рік ( новоприбулі як правило) та з малим доходом абсолютно Безкоштовно . Це абсолютно волонтерський проект який контролюються податковою. Якщо ви попадаєте під критерії які встановила податкова Канади ми з радістю вам допоможемо з вашими податковими деклараціями. Для того щоб зрозуміти чи підходите ви по критеріям вам потрібно заповнити форму, ми її опрацюємо і звʼяжемося з вами щоб назначити вам дату зустрічі і опрацювати вашу декларацію. Якщо нажаль то не ваша ситуація ми теж вам повідомимо. Форму для заповнення вишлю в групу
-
Дивно, як на мене нічого не відрізняється в різних магазинах,все те саме. 🥩 і овочі там беру в 50% випадків. Завжди норм. Треба дивитися,що берете. Завжди я декілька видів помідор. Вибирайте трошки дорожчі . М'ясо готую в мульті чи в духовці в глиняному горщику,завжди м'яке. Або котлети. Відбивна робила з вирізки, смачні
-
Дякую!!!
-
Доброго вечора.Шукаю роботу, може хто знає у кого є зараз набір... пишіть будь-ласка мені в особисті повідомлення, розгляну різні варіанти: склади, магазини, готелі, кухні, заводи чи інше, бажано Full-time.Працюю в готелі від квітня ( вже 9 місяців)але в пошуках роботи бо скорочують працівників роботу в готелі знаю, англійська мова початкова дякую за допомогу.
-
Продам IPhone XR 128gb у чудовому стані. Все працює відмінно, всі деталі телефону оригінальні і батарея також! Можу привезти до дверей по домовленості. Є кабель та зарядне. 280$
-
Ну кроме людей этой группы на свете есть абсолютно разные люди🤷
-
Окей, все равно не могу понять претензии к кофе. Есть люди, которым насрать на проблемы/войну в другом государстве И это нормально вполне🤷
-
Понятия не имею. Может, потроллить хотел. А может у него все славяне с путиным ассоциируются