UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здесь цены сразу указываются, правила, все дела
-
Відкрила анкету для подачі на кліматичні, то немає там цього. Як це пов'язано з податковою?
-
Продаю щенка мальтипу 6 мес в Калгари. 1500$ Мальчик. Все детали в личных сообщениях.
-
Не могу( что-то перепутала. Действительно ничего нет про хелс карту
-
Для кліматичних? А можете показати?
-
мабуть цим займаються електрики)) загугліть будь який сервіс по електриці)
-
Я ошиблась. Пересмотрела тоже анкету, что-то перепутала
-
Підкажіть будь ласка, чи у всіх школах є група продовженого дня, якщо ні то в яких є??
-
Бо медицина та податкова ніяк не пов'язані між собою..
-
Да нема за шо. Но если ещё билеты не куплены - покупайте лучше на сайтах авиакомпаний. У нас все прошло хорошо, но несколько раз читала отзывы, что были у людей проблемы. В любом случае - удачи
-
В банку я міняла лише готівку вже на канадську картку. А так можна піти у обмінник та обміняти вже готівку на готівку
-
Проте часто у людей з refund та іншим проблеми. Тож ризикувати чи н..)
-
Спасибо 🙏
-
И я, и муж, и друзья - все летели через киви. Мужу не зарегистрировали багаж, вернулись деньги на карту. Оплатил при посадке. Больше ни у кого из нас проблем не было.
-
Тут взагалі не пов’язана школа і day care. Це як паралельні структури. В деяких є в самій школі в деяких близько. Частіше за все є транспортування з школи до продльонки.
-
З 1 лютого здається кімната на місяць. Вся мебльована, з міні-холодильником. (не підвал) на Dover. 800 $ все включено. (Без тварин).
-
Ну, тут уже вам решать.
-
А вот странный момент, на киви, билет и багаж стоит дешевле чем на оф сайте перевозчика за билет без багажа.) Вот собственно по этому и думаю )
-
Дякую
-
А що за ВНЗ?
20 Jan 2023, 19:11
231953/371511
11 minutes ago