UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт! Потрібен 1 чоловік з досвідом роботи який вміє утепляти дома!
-
За сало карри, думаю, покупают
-
Добрий день. Якщо білет однією авіакомпанією куплений з двома пересадками то мені 1.тільки один раз треба реєструвати багаж? 2.якщо у мене ручна клажа то мені не потрібно пред кожною пересадкою реєструватись? Просто йду собі спокійно з вже перевіреним уперше рюкзаком 8 кг від одногл літака у інший в наступному аеропорту.Чи добре я все розумію?
-
Слух: Ремейк Dragon Age: Origins находится в разработке По информации из утечки с 4chan BioWare планирует выпустить Dragon Age: ReOrigins вдохновившись успехом ремейка Dead Space Мир PlayStation
-
Это мы ждём.
-
Доброго ранку, громада! Вже доступний чистий, теплий, затишний, двокімнатний + лівінг рум бейсмент, з окремим входом у будинок і двір, легалізований у мальовничому південному районі Калгарі - Махогані, школа, дитячий садок, автобусна зупинка в 5 хвилинах пiшки, всі магазини в одному місці в 10 хвилинах ходьби, озеро в 2 хвилинах ходьби!
-
Амброзия🤔
-
А що дивного?, пилок берези-найбільший алерген
-
Ну, кто хочет, тот придумывает препятствия:) У нас тоже их нет на работе. Но помимо работы и (внезапно) дома, есть ещё много мест.
-
Доброго дня! Хтось може підказати який розмір ручної поклажі у WestJet та що безкоштовно можна брати?
-
Вы смеетесь? Они везде!