UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ви в цій клініці можете подивитися лист з адресами лабораторій(на кров), та вибрати де вам краще і теж саме для рентгену
-
доброго дня підкажіть будь ласка як зрозуміти 3 години тільки малій 4.5 роки, ми прилітаємо в березгі залишиться 3 місяці навчальні? чи на літо також дітки відвідують салочок буде в травні 5 років, що далі? з вересня в садочок та на підготовчі до школи на ці 3 години в день водити ще треба? розкажіть трохи які правила по садочокам і школам дякую усім 🫶🏼
-
@stoner_ministry тут жирность Овер 100%
-
Всім привіт! Друзі, хто летить найближчим часом до Калгарі ? І зможе купити і привезти дещо з ліків ? Можу взамін запропонувати теж допомогу, можемо зустріти в аеропорту і відвезти куди вам треба. Або заплачу за послугу.
-
Намагався знайти на сайті куду - вже нема тих біллів, а на імейл не приходили. Це був колись loophole koodo MB/QC numbers, коли народ з інших провінцій брали собі манітобські чи квебекські номери, бо там тарифи були майже в 2 рази нижче. Це все робилось через self-serve portal, бо агенти казали, що так не можна. Потом бажаючі могли портувати свій номер і зберегти ті тарифи, а хтось залишав собі ті номери. І знову ж таки, не знаю, чи є сенс вам щось доказувати. Про входящі смс-ки, які в роумінгу не активують daily roaming plan, ще не розібрались? З біллінгом теж буде, напевно. В Канаді податки нараховуються за місцем призначення товару чи провадження сервісу. Якщо я від квебекського постачальника замовлю доставку товару в Альберту, то буде тільки GST. Якщо мій суб-підрядник робить проект в Келовнє, то я плачу йому HST також, хоча там є нюанси. Так само і з мобілками. Але там все може бути заплутано і неправильно виставляють рахунки, бо багато некомпетентних людей в індустрії, хто оформлює ті номери
-
Артеме, дякую Вам, що не забули про моє питання. Якщо буде якась інформація, буду Вам дуже вдячна 🙏
-
Пошукайте відповіді в чаті по слову "kindergarten", багато вже роз'яснювали це питання.