UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Значит мой комментарий был не правильно воспринят.
-
Ну ви самі пожалілися на «систему». Тут все працює по закону. «обійти», «обхитрити» нізя як це роблять в Україні. 😉
-
в мене бабка з села з Харьківщини, тож не факт ;)
-
Ситуэйшн что меня уволили с работы без причины на 7м месяце. А работу с таким NOC не факт что найду . И что делать как быть хз. Идти на работу с другим NOC это «Миша все х..ня давай по новой»🥲
-
ну тут згоден, але і ярлики вішати теж не варто ;) в мене теж контраверсійне ставленя до деяких галичан, але то таке)
-
Село у Харківській області,навряд чи знаєш
-
А тут справа не в розділенні людей а в тому що багато дуже людей які не бачили бомбардувань (і слава Богу) тебе просто не розуміють і блазнюють довкола твоєї проблеми…
-
але не в Альберті)
-
сподіваюсь, що вийде в Україні добитись справедливості. БТВ а де житло, якщо не секрет?
-
справа не в образі, а в тому, що багато хто свої звички везе сюди, і це багатьом не подобається, от і все)
-
тож використовуй слова обережніше ;)
-
Так и есть
-
На жаль гуманітарна програма не працює так, через те що втратили дім - то дадуть пр, там інші показники важливі
-
що написано в вимогах до програми?🤦♂️
-
Ніхто, не міг здогадатися який у вас стан в Україні і що ви втратили, по вашим повідомленням вище. Якщо прямо нікуди немає повертатися і не виходе на ПР, то може тоді по гуманітарній програмі ідти…
-
Но и бросаться фразами про «порешать» тоже меня задело,я ж не быдло какое-то. Нормально и адекватно поинтересовался
-
з 6 ні, з 6 місяців і 3 дні можна.
-
сроки эвалюации 1.5-2 месяца?
-
Извинябсь если кого-то обидел
-
Законные. Возможно какие-то документы собрать о потере жилья дома,о окупации родного города,заполнить какие-то заявки или еще что-то.
20 Jan 2023, 19:11
232451/376209
2 minutes ago