UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Може не від відповідальності,а від не бажання там жити і все це 💩 бачити. Було би свідомих 80%, війни би не було
-
Бачила я таких розумних. Ми на третьому поверсі, а вони на четвертому в Будапешті. Кажу, а ви звідки? С санкт петербурга. А кажу, а ми з Харкова, вот світлинв нашего розбомбленого офісу, одній з найгарніших споруд міста. Я від війни тікала, а ви від чого? ... а їм нічого казати, бо вони тікають від відповідальності за гидоту, яку виродили.
-
Я скажу що це правда. Мої також в небезпеці. І моя сестра ледве з Бучі втекла. В лісі виродки по ним стріляли, я біля дому хату сусіда розбомбили і сусіда на очах розірвало від снаряду.
-
Я скажу що це міф. Мої рідні зараз у небезпеці. Нехай ру₴₴няві виродки всією своєю клоакою проваляться крізь землю.
-
Бо айтішники таки розумні люди,якби сказала Сарочка.
-
В тому і справа ,що замало. Там всезагальне помішання. Але є світло в кінці тунеля, хоча дуже маленьке. Але я не можу цій людині сказати ,що вона скотина,бо вона для України зробила більше,ніж деякі українці. Вона знала,що заберуть,але не побоялися вийти
-
Здається, таких людей там замало. За весь час я наткнулася на двох руських дівчат які б жаліли українських дітей. Які б не росказували, що українців треба знищити під корень. Що ми винні, що ми самі себе обстрілюємо. Що ми продалися Америці за зброю і тд і тп. Я знаю що існують ті дві жіночки, яким сердце рветься, значить ще є кілька.
-
Тому що соромно. Я якщо соромно,то ще не все загублено
-
Та треба
-
А що ви скажете жінці з Росії ,яка з дітьми 7 років вийшла з плакатом, її скрутили і забрали у відділок,дітей везли в іншій машині, оштрафували на велику суму і сказали, що ще раз і заберуть дітей? Також її в топку? Тоже її посилати будете? А я таку знаю. Вона ще подругу з дітьми взяла. Іх разом забрали. То може таки не потрібно всіх під одні граблі? Як на мене,вона сміливіша за деяких чоловіків. Тільки не повезло їй з країною народження і проживання
-
Привіт Калгарі
-
Ну шо
-
Тоді, можливо прийдеться заплатити трохи більше податку. Бо вся ваша зарплата та ваш дохід як самозайнятоі людини додається разом у декларації. І тоді перераховується податок за мінусом, що ви вже сплатили. Можливо, що вам прийдеться сплатити десь біля 20% податку з тих 4500. Тому варто відкласти якусь частину, щоб потім було чим сплачувати.