UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо не було інших доходів з часу як ви в Канаді, то будете платити тільки 5.7% СРР - у пенсійний.
-
Запишитесь в конце февраля на начало марта в любой из HR block. Они вам все посчитают и сделают. Хотя бы для первого раза чтобы вам было понятно. У вас мин сумма, их услуги будут стоить минимум www.hrblock.ca/
-
А якщо там сума 4500? То як порахувати?
-
Дякую.
-
В податкову - CRA, але не зараз . За 2022 рік система відкриється у лютому 2023 і вам треба заповнити Т2125 форму разом з податковою декларацією Т1. Сплатити податок треба буде не пізніше 30 квітня наступного року.
-
Можно задати питання? Якщо я робив по self-employed півтора місяця . То куди мені платити налоги?
-
Щоб паспорт із собою не носити. Для ідентифікації
-
Я читала шо у когось кидало помилку
-
Пів хвилини справи)
-
Не було з цім проблеми?
-
Реєстрацію? Так
-
Йдіть робіть, нічого страшного там немає. Нещодавно отримав)
-
Я взагалі не знаю для чого Id роблять
-
На права планую. Але не знаю ще, коли
-
если вы планируете на права сдавать, то не делайте айди, его все равно заберут, когда на права сдадите
-
Щиро дякую, мені це важливо було знати саме зараз
-
питають підтвердження адреси, наприклад договір оренди. Заздалегіть нічого не треба. ІД коштує 32 КАД
-
Уважаемый администратор @am0nshi чата, в этом чате люди задают одинаковые вопросы связанные с приездом в провинцию Альберта, есть сайт на котором указана ВСЯ интересующая информация. Разместить ссылку на сайт в чате я не могу
-
А щоб на айді податись треба заздалегідь якийсь application form заповнити/щось зробити? Чи достатньо зі своїми документами піти без запису?
-
Ок , дякую.
20 Jan 2023, 19:11
23289/373507
9 minutes ago