UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кто хочет практику английского с ментором,учить новые слова и общаться,пишите в лс,у нас спикинг клаб✌
-
Там багато помилок. Я б не читав ці переклади.
-
Ищу комнату. Не курю, животных нет. Заранее благодарен за помощь
-
І чекаєш від 7 днів
-
Ні, там просто приходиш і внизу тобі охорона дає конверт і ти паспорт і роздруковану бумажку з запрошенням на вклейку кидаєш в нього , а потім в поштову скриньку
-
‼️Мені потрібна людина, що має особистий досвід з анти українською агресією тут в Калгарі. Напишіть мені в особисті, разом зробимо дуже хорошу справу🇺🇦 Подумайте можливо серед ваших знайомих є такі люди або ви самі були свідком/жертвою цього. Напишіть мені в особисті будь-ласка ❤️
-
Была грубо говоря «через дорогу» в Fairmont Hot Springs , а вот до Inverere не добралась . Спасибо за идею ✅❤️
-
Ви групою помилилися. Пошукайте групу КУАЕТ
-
Сам не пользовался, но в чатах читал положительные отзывы о программе Fongo, которая даёт возможность после установки получить канадский номер, с возможностью осуществления безлимитных звонков по Канаде. В playmarket программа доступна для скачивания за 15 грн (0.5 cad) Для звонков нужен только интернет
-
Хто знає якщо самому у Відні здавати паспорт на вклейку,чи потрібно попередньо записатися?
-
Советую ещё Invermere brewery. Шикарное пиво. И там озеро с катком, рядом лыжные курорты. Но надо на несколько дней ехать, если есть такая у вас возможность
-
Дякую гарно 🙏🙂
-
Так я це і кажу
-
Именно, по-этому лучше и читать, и сдавать на английском
-
Денний ліміт
-
Калгарі - Це велике село. Мой знакомый помогал с этим переводом. А так, говорят что сам компьютерный тест криво с английского переведен
-
Не все компании любят кредитки, используйте дебетовую
-
Fernkorngasse 10 2nd Floor, office Top N/203, 1100 Wien, Austria
-
Будь ласка підкажіть адресу візового центру Канади у Відні куда потрібно відправляти паспорт на вклейку візи 🙏
-
Тоді може і на українські буде норм knowledge test здавати
20 Jan 2023, 19:11
23315/372110
10 minutes ago