UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Чи можливий варіант продажу пакетом, відповідно їм так вигідніше. І тому блокують, можливо хтось в цій сфері працює?
-
Ліміт на оплату в інтернеті?
-
з Амстердаму ? Чи з пересадкою
-
Та ні європейська, обмежень по ній не має, сума більш чим достатня.
-
якщо українська картка в грн, то вона не підходить для оплати на закордонних сайтах. гроши будуть повертатися. такі операції заборонені НБУ
-
В банк писали/телефонували?
-
Пробували те саме..
-
Спробуйте через офіційний сайт, а не посередників
-
Друзі Help!!!! Хто може підказати, планували поїздку до Калгарі з Амстердаму, 29. 11. уже кілька днів пробуємо заказати в різних фірм посередників Booking та ін. Реєстрація проходить успішно, до посліднього моменту, підтвердження, після чого гроші знімають з карточки і повертають. Підтвердження немає. Хоча дивимося по кількості місць, багато вільних. Буду вдячний за інформацію!!!!!!
-
Швидка приїжджає завжди за 3-5 хвилин, то якийсь сюр,що дві години🤷
-
Жах. Але все рівно 2 години😳
-
Так все верно .. это у нас привилась привычка скорую вызывать бр чихнул или с похмелья кто то ... например в чехии за "ложный" вызов скорой можно распрощатся с 4000крон . С полицией все так же само .
-
спочатку їдуть до екстренних. Зламана нога ( як би це не звучало), це не екстренно. Якщо перелом не відкритий
-
Як можна швидку 2 год чекати? Тут бомжа збили,швидка через 5 хв була.
-
Народ, а за садик платить через PAD - pre-authorizes debit, это типа ок?
-
Ну комфорт дело относительное , для кого-то и комната личная уже комфорт ) смотря к чему человек привык. Но я готов жертвовать комфортом и откладывать 1к😂😂😂
-
Но еще момент, знаю что некоторые стараются арендовать дом на 2 семьи. Basement- одна семья. Верх- другая. И sharing payments
-
Я не скажу что максимум 2+1. Зависит от семье/ количества человека/ животных и т.д
-
Ну звичайно 3 спальні ,4 ванни ,ось і ціна. В середньому 2+1 орендують,максимум 2+2
-
Друзі, хто скільки приблизно відправив резюме і cover letter до того часу як знайшов роботу?
20 Jan 2023, 19:11
23359/375813
9 minutes ago