UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не працюю в даній сфері, але знаю, що офіціантом зазвичай мінімалка 15 у година + чай
-
Именно так и делаем, не заморачиваемся, за 9 лет ее жизни ни одной проблемы не было, надеюсь так и дальше будет! Но прививки обязательны и регистрация с получением жетона тоже( гуляет под присмотром на улице в пределах заднего двора). Кто , как не вы, может оценить состояние своего животного и принять решение?!
-
Так ,там не все так швидко ((
-
дякую, телефонував за цим номером і півтори години провисів в очікуванні( буду далі пробувати
-
Значить чайові великі там
-
Дякую
-
Indeed, job bank, ziprecruiter
-
В тому ж Нью Йорку мінімалка 15/год, але офіціантам платят 11-12 по факту, бо все інше чай перекриває
-
На яких сайтах можна найти ?
-
Можливо праві
-
Доброго дня, чи є хтось хто найближчим часом буде летіти з України в Калгарі? Треба привезти пігменти. Місця займає мінімально в багажі це кілька баночок. Я могла би забрати з аеропорту і відвезти куди буде треба по прилету або за окрему плату. Напишіть хто може допомогти в приват🙏🏼
-
Ну тут грає роль чайові, тут їх завжди залишають то воно може так і виходити
-
Буду зара шукати
-
Доброго дня. Шукаємо родину з якою можна об'єднатися і вийняти разом будинок (одна родина -один поверх). Нас 4 людини (двоє дорослих,і двоє дітей 11 і 13 років). Розглянемо будь які варіанти. Кому цікаво, пишіть в приватні, познайомимся)
-
Зара працюю в Швеції в ресторані і тут в мене 20.50 по канадських доларах
-
В принципі можете зайти на сайти по пошуку роботи та там будуть +- реалістичні цифри
-
Ну десь так думаю, хоча може ще залежати від ресторану та умов. Може бути і 15-16.
-
Тоді думаю кухарі мали б мати 20 десь, дякую
-
В Альберті теж таке є. Можуть надати житло за федеральною програмою, можуть за провінційною. Але які організації яку надають, я не знаю. В аеропорту мені так пояснили
-
Доречі я коли тільки приїхала у 2022 то зробила собі телус і там включались безкоштовні дзвінки в Україну. Зараз вже немає((
20 Jan 2023, 19:11
233970/372110
10 minutes ago