UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ви скинете їм документи на оформлення як той самий сін і привіт кредити на мільйони))
-
Дуже дякую вам!
-
Всем привет! Ремонтирую ПК, ноутбуки, планшеты в Калгари! Много работ выполняю на месте! А именно: - замена экрана на ноутбуке, моноблоке, телефоне, планшете; - сборка ПК: от офисного до игрового (цены на комплектующие ниже Stapples, BestBUY); - снятие паролей с ноутбуков, планшетов, телефонов: Windows, Apple, Android; -восстановление данных с HDD/SSD, внешних и внутренних накопителей; -переустановка, обновление операционной системы; -апгрейд: замена оперативной памяти, замена ссд с переносом системы со старого диска, замена видеокарты и прочее; -ремонт и апгрейд техники Apple: iPad, MacBook, iMac, iPhone; -чистка от пыли и замена термопасты; -ремонт и чистка PlayStation 4-5, XBOX One, One S. Опыт по ремонту компьютерной техники 9 лет. Вызов минимально 25 кад. Вызов на дом 20 кад. Цены заранее оговариваем на услуги, цены на запчасти всегда раздельно. Выполняю все от программного обеспечения до аппаратного ремонта! Расписание: будние дни вечер с 4pm к 9pm выходные 11am-1:00pm
-
Спасибо за ответ, и удачи в Канаде 👋
-
Для тих хто подається без змін? Апостиль треба робити як і було?
-
Всім привіт. Я прилітаю в Калгарі 20.01. Шукаю роботу, яка підходить для PR. Розбираюсь в сантехніці, розбираюсь в автомобілях, вмію заварювати прості метали. Мені 26 років, не курю, не вживаю алкоголь, швидко навчаюсь. Можливо в когось є варіанти, дайте знати, за можливу допомогу в працевлаштуванні, віддячу. Всім добра
-
А шо саме вас цікавить? Документи перероблювати не потрібно, апостиль не вимагається Канадою. На канадські документи є можливість ставити. Посольство відкрестилось від легалізації документів, які виготовлені в Канаді
-
Куплю USDT за грн. На приват 24.
-
t.me/uu_calgary/49461/294997
-
Виза в одном, статус на другой. Думаю должно выйти
-
Вежливо и спокойно объяснить. Поскольку полагается на 3, то это не противоречит
-
Технически можно, на практике от офицера.
-
Нічого поки що
-
Money mule, drop, fake check, identity theft, data farming, you name it
-
Напишіть у приватні
-
Спробував написати у приватні, неможливо
-
Але якщо ви бажаєте отримати апостиль на ваші українські документи, то Канада прийме їх. Просто це немає сенсу
-
Так, для подачи на пр все залишається як є. Ніяких змін в інструкціях не було.
-
Я ще не робив апостиль, тому питаю бо почув про якісь зміни
-
Alberta opportunity stream
20 Jan 2023, 19:11
233997/372006
3 minutes ago