UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть будь ласка,через який час можно подавати документи на permanent resident?
-
Мама казала: шапочку треба одягати!(шутка) Так I менiнгiт заробити можна!( Ну, а так берегись треба всiм, бо вiтри тут та в день чотири рази змiнитися погода може... П.с: швидкого одужання!
-
Привіт всім,повідомлення всім хто шукає роботу близько до Mahogany plaza, я працювала у Tim Hortons,але йду на іншу роботу,тому вони будуть шукати мені заміну,ви повинні будете робити каву,чай та інші напої,приймати замовлення,якщо хтось зацікавлений,пишіть у приватні,розкажу детальніше. Якщо маєте знайомих,хто тут,можете передавати.
-
До 200-230 грамм можно везти Если больше, то попросят оплатить пошлинную
-
27$
-
я ходжу у YMCA. Перший місяць безкоштовний, починаючи з другого знижка на абонемент 75%. Знижка на 6 місяців
-
Добрий вечір, хтось знає в яких спортзалах/спортивних комплексах діє феір ентрі? Можливо десь більш вигідно? Була б вдячна за інфу
-
Товариство, якшо раптом хтось звертався, або не звертався, але все одно знає: із гайморитом треба іти в будь-яку волкін клініку чи в Urgent Care? І якщо в волкін, то чи всі вони приймають з хелс картою чи треба попередньо дзвонити і уточнювати? Ну і якшо знаєте конкретну клініку, то буду також вдячний. Пи Си. Сімейного лікаря ще не маю.
-
Так медкомісію хіба потрібно проходити? Провіряють тільки очі в режестрі