UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Як купите в аплікації квиток, його треба активувати і зісканувати при вході в автобус
-
В автобусі можна купити готівкою, але треба відрахувати точно
-
Дякую
-
Можна купити через додаток my transit calgary
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, де я можу купити квиток на автобус? Чи можна в автобусі заплатити карткою?
-
В Важливій інформації Калгарі є повністю розписаний процес евалюації
-
Мені сьогодні теж писали, побачили що не пройшло таке зі мною відразу поміняли аватарку🙄🙄🙄🙄шахраїїї
-
Дуже дякую, так і зроблю)
-
Дзвоніть через вайбер аут (перші 7 днів підписки безкоштовно) або через скайп (поповнити рахунок можна або купити підписку на дзвінки по Канаді
-
Добрий день хто вже робив евалюацію укр дипломів в Канаді ?
-
Євро тут 1.31-1.32 в банку CIBC рахуйте що буде вигідніше
-
Доброго дня, можливо хтось зустрічався з такою проблемою. Ми купили білети Варшава-Торонто-Калгарі на інтернет сторінці Lot.pl. Зараз хочемо докупити додатковий багаж, але через інтернет ми цього зробити не можемо, на інфолінії нас сплавляють, тому що вони можуть нам запропонувати лише оплатити багаж в їхнього перевізника до Торонто, а рейс Торонто-Калгарі обслуговує WestJet. Сказали зв'язуватися з канадською авіакомпанією в справі покупки у них на пряму додаткового багажу. Додзвонитись в Канаду до них з Польщі коштує шалених грошей, бо ніхто не бере слухавку. Європейські номери телефону не відповідають. На інтернет сторінці WestJet вписуючи номер білету, нічого не знаходить. Можливо, хтось мав таку проблему і може щось підказати.
-
Спасибо за ссылку
-
Эх, значит нужно бросать. Впрок не накуришся
-
200 грамм. travel.gc.ca/returning/customs/what-you-can-bring-home-to-canada#tobacco
-
Лучше уже вино раз в неделю
-
Та я не курю, просто было интересно
-
Стики для айкоса дешевле, если устраивают
-
Да, дорогое удовольствие, час работы :(
-
Привіт усім шукаю роботу 14034374297 калгари
20 Jan 2023, 19:11
23483/372110