UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Я прилітаю в Калгарі 20.01. Шукаю роботу, яка підходить для PR. Розбираюсь в сантехніці, розбираюсь в автомобілях, вмію заварювати прості метали. Мені 26 років, не курю, не вживаю алкоголь, швидко навчаюсь. Можливо в когось є варіанти, дайте знати, за можливу допомогу в працевлаштуванні, віддячу. Всім добра
-
на canada.ca , до 31 березня треба заїхати у Канаду
-
привіт! Підкажіть будь ласка де можна знайти інфо до коли прилетіти до Канади потрібно щоб отримати фінансову допомогу та інші важливі терміни
-
maps.app.goo.gl/yCxWkRTeuTt168DF6
-
Не факт, к сожалению
-
Взагалі це у всіх мережах цього закладу должно бути
-
Доброго дня, можна адресу магазину?
-
Дописала, що в SafeWay, ще була смачнюча українська ковбаса, теж зі знижкою, но вчора її вже розібрали, може сьогодні поновлять товар на полицях, а гречка жарена і дуже класної якості
-
В SafeWay є і гречка, та українські солодощі, на верхній полиці 😜
-
Картинка со звуком сразу
-
Менi будь ласка бiльше iнформацiï
-
Эт олл
-
Бекоз мобиле гейминг сакс
-
Якщо буде, як Majesty, то вай нот
-
Никому не рекомендую отель Рамада в даунтауне, который предлагают бесплатно на 2 недели 24/7 стучат батареи , они тупо сломаны и изношены и стучит как ремонт Это просто ад
-
Подскажите пожалуйста, WP уже на руках, прилетали в Канаду в декабре, улетели обратно в Европу, будем опять в марте 8-го, 90 дней на прохождение медицинской комиссии истекает 15 марта, по факту остаётся 7 дней для ее прохождения, получиться успеть за такой короткий срок?
-
Куплю стул обеденный темно коричневый, так как поломался один с комплекта.
-
А ви думаєте, коли дають безкоштовно, то люди обирають готель?)) камон, вам дали безкоштовне житло...
-
Знаю что можно пройти в Европе, но запросили за это 550 евро за двоих
-
Пройдіть у Європі
20 Jan 2023, 19:11
234876/373189
3 minutes ago