UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Який оператор? Це ціна включно з кредитом на телефон? Які сроки поставки телефона?
-
А не да
-
Энивей их не так много, в плане верующих в целом. В основном здесь атеисты
-
Послуги досвідченого спеціаліста з холістичної медицини. Психолог з спеціальністю “психологія екстремальних і кризових ситуацій”, з великим досвідом роботи у фізичній реабілітації та , готовий допомогти вам в зціленні та досягненні гармонії у вашому житті. Я працюю з емоційними станами, психосоматичними та невралгічними розладами. Розбір особистих питаннь , взаємовідносин та складних життєвих ситуацій і пошук способів їх вирішення. Мотивація,досягнення поставлених цілей, духовний і фізичний розвиток. В моєму підході до допомоги використовуються ефективні методи психотерапії, фізиотерапії, молитва, медитація, енергопрактики та інші інструменти. Моя мета - створити повністю індивідуалізований підхід до вашого благополуччя, об'єднуючи психологічний та фізичний аспекти. Дозвольте собі відкрити новий шлях до здоров'я та гармонії, підтриманий досвідом у фізіотерапії та психології! Звільніть свій потенціал для зцілення тіла і душі!
-
Про піраміду маслоу чули? У всіх різні цінності в топі. Але мова йшла не про то, що не мати роботи і не закривати базові потреби це прекрасно, звісно ні. Просто це не країна, щоб швидко заробити банато грошей, всі (ну більшість) починає поступово заробляти і накопичувати.
-
Больше….. точек…… богу…. точек…..
-
Всем привет, подскажите пожалуйста кто то сталкивался с запросом водительского стажа в консульстве ?
-
Всем привет, подскажите пожалуйста кто то сталкивался с запросом водительского стажа в консульстве ?
-
добрый день всем. если у кого-то есть информация про любую работу, подработку, напишите мне в личку. рассматриваю любые варианты. мне 23 года, есть опыт на заводе, складе, бариста, флорист, кухня, официант. английский а1, но я учусь. спасибо
-
Понятно) если не знаешь что ответить промолчи лучше… а не показываешь свой уровень развития….
-
Дівчата, порадьте будь ласка куди можно піти на розтяжку? Щоб не за всі гроші світу
-
Село…
-
Всім доброго дня! Шукаємо 2х кімнатне житло, родина з двох дорослих і двох доньок (16 і 6 років). Прибуваємо до Калгарі 25.01.24 Дякую
-
По вам сразу видно, что вы глубоко верующий человек. Чуть что и сразу кидаете оскорбления, прямо как Иисус завещал
-
Доброго дня! Потрібне житло (квартира, кондо) для сімейної пари. Вже знаходимось в Калгарі. Потрібно на 25-26 число. Можливо хтось перездає? Бюджет до 1800$. Райони: se, sw, downtown
-
Продаю Mazda 3, 2015 рік , 2.0 бензин, в чудовому стані. Актив статус.Пробіг 190тис. У машини було два власника , перший до 2023 , потім володів машиною я. В комплекті літня резина та диски , фото прикріпив нижче. Ціна 11500
-
Так, я працюю фуллТайм
-
В Mahogany Safeway теж є українська продукція, як мінімум рік.
-
Так я и выбирала)))
-
Чисто пиздабол-религиозник
20 Jan 2023, 19:11
235077/372699
less than a minute ago