UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А не да
-
Послуги досвідченого спеціаліста з холістичної медицини. Психолог з спеціальністю “психологія екстремальних і кризових ситуацій”, з великим досвідом роботи у фізичній реабілітації та , готовий допомогти вам в зціленні та досягненні гармонії у вашому житті. Я працюю з емоційними станами, психосоматичними та невралгічними розладами. Розбір особистих питаннь , взаємовідносин та складних життєвих ситуацій і пошук способів їх вирішення. Мотивація,досягнення поставлених цілей, духовний і фізичний розвиток. В моєму підході до допомоги використовуються ефективні методи психотерапії, фізиотерапії, молитва, медитація, енергопрактики та інші інструменти. Моя мета - створити повністю індивідуалізований підхід до вашого благополуччя, об'єднуючи психологічний та фізичний аспекти. Дозвольте собі відкрити новий шлях до здоров'я та гармонії, підтриманий досвідом у фізіотерапії та психології! Звільніть свій потенціал для зцілення тіла і душі!
-
Про піраміду маслоу чули? У всіх різні цінності в топі. Але мова йшла не про то, що не мати роботи і не закривати базові потреби це прекрасно, звісно ні. Просто це не країна, щоб швидко заробити банато грошей, всі (ну більшість) починає поступово заробляти і накопичувати.
-
-
Дівчата, порадьте будь ласка куди можно піти на розтяжку? Щоб не за всі гроші світу
-
Продаю Mazda 3, 2015 рік , 2.0 бензин, в чудовому стані. Актив статус.Пробіг 190тис. У машини було два власника , перший до 2023 , потім володів машиною я. В комплекті літня резина та диски , фото прикріпив нижче. Ціна 11500
-
Так, я працюю фуллТайм
-
В Mahogany Safeway теж є українська продукція, як мінімум рік.