UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я раджу вам обом прийти 27, там будуть доповіді хлопців, хто вже тут щось відкрив, нетворкінг/кофі брейк, та секція питань/відповідей
-
Продам ! Чохол для авто зима,літо . Waterproof Ціна - 25💲
-
Ні ні, я там добавив потім в повідомлення Це не особисто до вас,що ви ниєте Просто тут в чаті таке дуже часто))) Просто іноді люди хочуть все і сразу А потім лають Канаду, і все їм Канада винна Бо б ніхто нікому нічого не винен, люди роками намагались приїхати в Канаду, тут зробили просто найпростішу програму, і все людям не так, бо звикли ніби в Польщу просто собі приїхали Тут на стройці можна такі гроші крутити, що в офіс таких не заробиш Знаю особисто француза одного ( типу з квебеку) має тут фірму, робить дахи, сам один, буває кличе мене допомогти То він каже що 100к в рік після податків має ( програмісти не всі так мають ) Так що не так погано тут на стройці і працювати
-
У меня уже есть список пионеров, не получается по хорошему - будет огнем и мечем
-
Кстати, какая ирония:-) Вчера кто-то писал, что, мол, её агрессивно буллят, а сегодня получает РО за то, что буллит сама...
-
@SashaKordon
-
Головне щоб була машина і бажання працювати Канадці це цінять Самі будуть давати роботу потім Бо лінивих канадців робочих тут хватає Ходять тиняються на роботі