UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
И прививкой вводили знания английского
-
Надо все переписать на маму, машину и тд
-
Это легальное рабство
-
От би ПР прямо в аеропорту по приїзду видавали….
-
Жениться, это придется хлопок собирать
-
Что страшно?
-
Згадав такий анекдот. Це щодо швидкого отримання PR. Син єврея-юриста нещодавно закінчив унівеситет, теж став юристом, отримав практику і виграв свій найперший судовий процес. Прибігає весь схвильований додому: - Тату, тату, я сьогодні виграв свій перший суд! І знаєш, тату, це та сама справа, яку ти вів усі минулі 10 років і не міг виграти, а я її виграв за один день! Батько на це дуже роздратовано відповідає: - Ви тільки подивіться на цього ідіота! Він сьогодні за один день закінчив справу, яка годувала нашу сім'ю майже 10 років! Хто нас тепер годувати-то буде?
-
Страшно
-
Продаю свою бібліотеку книг 📚 Деякі книги є нові, а деякі читані. - Атлант расправил плечи 3 книги - (новые) 5/5 - Самый богатый человек Вавилона - (прочитанная) 3/5 - Квадрант Денежного Потока- (прочитанная) 3/5 - Думай как Милионер - (прочитанная) 4/5 - Big Money (новая)4,5/5 - Чудовий ранок (новая) 4,5/5 - Меняйся или сдохни (прочитанная) 3,5/5 - Сказать жизни да (новая) 5/5 - Выгорание (прочитанная) 4/5 - К себе нежно (прочитанная) 4/5 - Кафе на краю земли (прочитанная) 4/5 За цінами пишіть в особисті. Гарного дня🔥
-
Как это понимать?
-
По-королевски
-
Так то ж не жарт:-))
-
Daaamn Тож треба вчити виходить Чи то жарт по типу «Українцям не подобається в Канаді тому що канадці не знають української»?
-
Коли я починаю замислюватись про те що в Канаді тяжко і тд, я згадую умови отримання ПР в Британії чи Ірландії, або тієї ж самої Грінкарти в США. В усіх цих країнах англійська мова, але ніхто нікому нічого не дасть як мінімум в перші 5 років.
-
В средние века часто короли и королевы спали в разных спальнях. И для выполнения "супружеского долга" король просто посещал покои супруги
-
Доброго дня! Таке питання: сімʼя знайомих ще в Україні , має всі візи/документи , у дитини діагностовано онко хворобу ,2ст. Які є варіанти лікування у Канаді ? Можливо є контакти якісь, хто допоможе у цьому питанні 🙏 Дякую
-
Прикольная тема
-
Офери на тарифи та телефони 💥 34$ за 30 гіг (тариф кудо) Знижки на iPhone 14/15 pro/15 pro max: -240$ (роджерс/файдо) Деталі в лс або приходьте 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Не знал)