UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Странно🤔. Моєму чоловікові довго теж не приходило, потім Родіка допомогла і от зараз останній сертифікат на 300 використали на чорну п'ятницю: взяли 2 комп'ютерних крісла для дітей + підковдру, бо я оце не розумію ковдру без нічого☺. А там ще дві наволоки було
-
Моя сестра в Німеччині . Там не працює, бо працює дистанційно в малій академії наук в Києві. Але всю цю інформацію подала в джобцентр як і дохід,який там отримує і допомоги не получає від держави. Головне,що дитина під мирним небом живе. Багато знайомих біженців в Європі працюють
-
Це рашисти плітки розпускаються,дезінформують так сказати. Я це і від лжеукраїнців в ФБ читала
-
Саші не дали,хоча умови виконав.
-
У мене невістка впахує що проклята у Польщі
-
Ітого на родину 2×300+ 4×50= 600+200=800$
-
TD має 300+50+50 на Амазон
-
Друзі! Важлива інформація щодо оформлень замовлень на сайті Food Bank! Будь ласка НЕ ПИШІТЬ(!!!) коментарі без необхідності. Це звичайно дуже мило, коли ви додаєте коментар "Thank you" або щось подібне, але: 1) Наявність коментаря виключає автоматичне підтвердження замовлення 2) Замовлення з коментарями обробляються працівниками і волонтерами FoodBank вручну, що значно збільшує час обробки і підтвердження замовлення Тож якщо хочете швидше отримати їжу - не пишіть в коментарях нічого!
-
Друзі, якщо ви по рекомендації знайомих заключаєте договір по оренді житла з Boardwalk, вказуйте цих людей. І ви ,і вони отримають 150 дол на рахунок. Та ж ситуація і з електроенергією Enmax.Тільки 50 дол
-
Магія))) видаляє)
-
Якщо вийде репрст зробити)))
-
Зараз перешлю
-
Я за себя тоже переживаю
-
Вы за себя переживайте. У меня 17 лет постоянного стажа. Разумеется, что ДТП случаются.
-
Я просто турбуюся про водіїв і пішоходів😁 ,які з вами зустрінуться
-
Так вы же выводы уже сделали и даете советы, которые у вас не просили.