UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну "приватні" хлопці... а в наступному оголошенні лендлорд канадка гарна жінка віддає перевагу хлопцям без шкідливих... шо тут не понятного? І порівняти цей чат знайомств, просто купа чуваків шось пишуть...
-
Тільки приватні викладачі. Місцевий Кларк розрахований приблизно на 3-6 місяців на 1 поінт
-
Ви не зрозуміли, 3-6 місяців то з "3" зробити "4", а не "7"-ку. Вони всі дуже повільні, але безоплатні, і так, це буде майже фултайм. То ж якщо time matters - шукати приватного викладача і платити йому відповідно. Можливо Марина Белодед чимось зможе допомогти
-
Циьрамон - це савецьктй "винахід", який окрім постсовка ніде невідомий навіть ;) Дивлячись, що за біль🤷♂
-
Так, але хочеться розуміти сам процес. Це як у нас в Україні перейшов в іншу школу і повноцінно вчаться чи якось поступово адаптують та підтягують мову.
-
Я вже через Париж полечу тому все ок
-
Краще дивитись на сайтах компаній, а не сумнівних російських
-
Остання пара😉 🔹 The North Face Winter Waterproof Boots ❄️🥾 🔹Розмір US 9.5/ EU 42.5 🔹Ціна 115 CAD, Downtown, East Village
-
Приветы добрым людям 🫶🏻 Прилетел в Калгари на днях, начинаю искать себе комнату для аренды. Расположение - предпочтительно около даунтауна/остановок ситрейна. Просматривать готов уже сейчас, еще до 02.24 в идеале хотел бы заселиться. Было бы здорово уложиться в 800 CAD, но ознакомлюсь с каждым предложением 👼
-
я все зрозумів правильно. Я ж буду і самостійно робити. Дякую за контакт, звернуся зараз до неї
-
Я не про историю цитрамона спрашивал а про его замену
-
Вони потрапляють відразу в клас, але їм призначають додаткові уроки/курси для адаптації.
-
Tylenol 🤔
-
Чат знайомства (амурні справи) для сємєйних людєй? Я правильно зрозумів?
-
Dodge Journey 2010 ,190000 пробіг, своєчасна заміна олії, зимові шини , ціна 7500 cad.
-
‼️‼️‼️ Всім привіт Перездаємо наш контракт. Оренда 2х кімнатної квартири, район Woodlands SW, пралка загальна на поверх, ціна 1737, комуналка включнема в ціну крім електрики та інтернету( електрика 60 доларів на 4х людей виходить). Можна з домашніми тваринами. Поруч супермаркети 10 хвилин пішки.
-
Наступний пост-необ'ява - бан на добу😍
-
apps.cra-arc.gc.ca/ebci/oecv/external/prot/cli_srch_01_ld.action
-
Так, звичайно. Для початку приходіть на мій захід 27 січня. Отримаєте відповіді на свої питання
-
Цитрамон це звичайний Парацетомол + кофеїн.
20 Jan 2023, 19:11
236151/375735
3 minutes ago