UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Может и нет
-
Доброго дня, поділіться посвідок хто стикався, оформила візу по програмі quaet але не відмічала галочку про роботу і лист мені не приходив( писала раніше на кризисну форму але конкретної відповіді не отримала). Чи зможу отримати ворк перміт в аеропорту ? дуже хвилююсь по цьому питанню
-
Зрозуміла, залежить напевно від офіцера. є якась можливість звʼязатись з імігрантами відділу чи консульства ? Бо зверталась тількі на кризисну форму
-
Доброго всім дня ,або що там у вас. Маю таке запитання скільки коштує в Калгарі виготовлення контактної лінзи одного ока, м'якої , може хтось вже замовляв за рецептом. Та чи розуміють вони рецепти написані в іншій країні. (Ну тобто там же не рецепт там таке виміри яка має бути лінзовка чи що як там це називається )
-
Всім привіт. Шукаю роботу, яка підходить для PR. Розбираюсь в сантехніці, розбираюсь в автомобілях, вмію заварювати прості метали. Мені 26 років, не курю, не вживаю алкоголь, швидко навчаюсь. Можливо в когось є варіанти, дайте знати, за можливу допомогу в працевлаштуванні, віддячу. Всім добра
-
Всім привіт Прилітаю 30 січня до Калгарі (рейс АС851). Попередньо списуюсь з волонтерами за готель на 2 тижні. Але якщо по прильоту не буде вільних місць, то які підстраховочні варіанти? Можна з кимось домовитись за кімнату на пару днів (звичайно за гроші) поки не зніму собі житло сам?
-
Я писала повідомлення трохи вище даної ситуації. Також скористайтесь пошуком в чаті
-
Підкажіть по роботі у вас дійсно була домовленість показували якісь документи ?