UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І як ви вирішили це питання? Знайшли локальну роботу в Калгарі в IT? Що до попередньої роботи, звільнились?
-
Доброго всім дня ,або що там у вас. Маю таке запитання скільки коштує в Калгарі виготовлення контактної лінзи одного ока, м'якої , може хтось вже замовляв за рецептом. Та чи розуміють вони рецепти написані в іншій країні. (Ну тобто там же не рецепт там таке виміри яка має бути лінзовка чи що як там це називається )
-
те же врачи, только анализы и тд проходите быстрее
-
Всім привіт. Шукаю роботу, яка підходить для PR. Розбираюсь в сантехніці, розбираюсь в автомобілях, вмію заварювати прості метали. Мені 26 років, не курю, не вживаю алкоголь, швидко навчаюсь. Можливо в когось є варіанти, дайте знати, за можливу допомогу в працевлаштуванні, віддячу. Всім добра
-
В некоторых моделях холодильников (и в nofrost) на задней стенке снаружи внизу может быть небольшой резервуар, там скапливается жидкость, возможно, там зародилась новая жизнь))
-
Привіт всім. Питаннячко, чисто теоретично або хтось чув реальний досвід. Якщо в тіх містах де обмінюють права показати права з "дії", щоб свій пластик не давати на обмін та зберегти на всяк випадок? І якщо обмінюють, то на який термін?
-
Airbnb
-
Всім привіт Прилітаю 30 січня до Калгарі (рейс АС851). Попередньо списуюсь з волонтерами за готель на 2 тижні. Але якщо по прильоту не буде вільних місць, то які підстраховочні варіанти? Можна з кимось домовитись за кімнату на пару днів (звичайно за гроші) поки не зніму собі житло сам?
-
Во можете купить eSIM перед прилетом, но я думаю должен быть wifi
-
На сім'ю? Чи за людину?
-
В аеропорту є безкоштовний Wi-Fi щоб я щось знайшов (на Airbnb) як не дадуть готель?
-
Вы меня пугаете. Два дня прошло а никто не написал даже. ХАЛЯВА ЛЮДИ
-
Я писала повідомлення трохи вище даної ситуації. Також скористайтесь пошуком в чаті
-
Підкажіть по роботі у вас дійсно була домовленість показували якісь документи ?
-
Була усна домовленісь про що ми і казали і відповідно ніяких документів немає, але і питання не було надати документи
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка,чи шукав хтось роботу в сфері шиття кожгалантерєї, моделювання та виробництва взуття в Едмонтоні чи Калгарі?чи працює хтось за цим фахом?
-
Зрозуміла дякую, тоді тільки вірити що теж вийде отримати перміт
-
Добрый ранок ! Сімʼя з двох дорослих та маленької дівчинки 8 років ,потребуємо житло для оренди ! Дуже терміново 🚨 🆘🆘🆘
-
Ви повинні бути готові до того ,щоб чекати 4 місяця на wp ,десь жити та харчуватися,треба мати з собою добру фінансову подушку . Удачі
-
Привіт! свіжа Інформація із аеропорту. Учора, 20-го січня, прилетіли, у імігрн. офіцерів в усіх українців взяли паспорти разом, і взагалі без питань виносили по WP по одному (по сім'ям) та віддавали. WP такий як треба.
20 Jan 2023, 19:11
236735/373711
12 minutes ago