UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да, вы упоминали где-то не столь давно
-
Ага, поняв спасибі 🙏)
-
Знаєте де швидче?)
-
О! Дякую, це саме те що хотів дізнатися
-
Технически представляю себе это так. На практике вам нужно спросить кто делал так, а не как я)
-
6 пар месячных линз, изготовленных "под меня" - 125 долларов
-
Ну приезжаете до марта, получаете ВП на три года, подаетесь на AOS, на второй- третий год ПР
-
В мене просто віза ще два роки залишилася і я в березні приїду в Канаду тому і цікавлюсь чи вспію все зробити
-
Канадское гражданство тоже где-то 6 лет
-
1-2 месяца
-
Ви порівнюєте внж і пмж) внж в Канаді отримуються за 1 годину +- (якщо куает)
-
А з моменту потрапляння в пул не пам’ятає як довго? Намагаюсь зрозуміти чи відповідають терміни розгляду ее тим, що вони заявляють -6 міс
-
Якраз таки проживаю в іншій країні і внж на 3 роки отримав за 9 місяців, далі ще один такий дозвіл на внж видається ще раз на 3 роки і після того можна подаватися на громадянство в сумі 6 років потрібно щоб отримати громадянство ЄС
-
Вона сертифікована Канадою точно. Золота печатка) але не знаю щодо альберти.
-
В чому яка різниця?) Ти коли по свої сигари приїдеш, злодій?)
-
Что херя, кто бы не написал, не имеет значения. Или то, что это Скрябин значит что это круто?
-
О, оце діло!
-
Добрий ранок! Я з сином планую зняти 2-х кімнатну квартиру, але незабаром на півроку мені потрібно повернутися в Україну чи зможе син здати одну кімнату ( бо для одного утримувати накладно). Який існує механізм,як це зробити, чи потрібно вносити зміни в догові? Хто знає порадьте будь ласка.
-
Пердежь это конечно сатира, безусловно Или какую ты там цитату приводит🤗🤷
-
(давай давай, я гатов🌚)
20 Jan 2023, 19:11
236836/373487
3 minutes ago