UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну то есть про сатиру это ты не всерьез, и на самом деле это говно, правильно? Просто с твоих же слов не сто́ит тебя серьезно воспринимать🤗
-
То у тебе дуже тонкі важелі поваги, які тебе дьоргають)
-
Ну давай вже на особистість переходь)
-
Всем привет! 23 января будем ехать в Эдмонтон. Выезжаю из Калгари в 7:00. Есть 3 свободных места в автомобиле. Цена 40 за одного человека.
-
Шо ще додаш?)
-
Шо має назва виконавця до самоповаги 🫠
-
Добрий ранок! Я з сином планую зняти 2-х кімнатну квартиру, але незабаром на півроку мені потрібно повернутися в Україну чи зможе син здати одну кімнату ( бо для одного утримувати накладно). Який існує механізм,як це зробити, чи потрібно вносити зміни в догові? Хто знає порадьте будь ласка.
-
Ну и слушать исполнителя под названием Zaлупа - это конечно уважение к себе, лол
-
Я там ще казав, що я по приколу в цьому чаті спілкуюся і всі, хто мене всерйоз сприймає - я їм сабалєзную Але то вже тссс🤭
-
Это название альбома, а не испольнитель
-
;-;
-
За 20 кад то я сам йому завезу)
-
Доставлю сигары с точки А в точку Б за 20 cad
-
Yep. Открыть глаза людям важнее! Да вот не знаю. Вдруг в городе когда будешь, маякнешь. Далеко к тебе добираться, если честно.
-
Ти так оце старався мені розповісти про гамно, що проігнорив моє питання про сигари)
-
Ну вот, пришли к мнению, что говно. Ещё есть надежда, что не всё потеряно.
-
Є там лендлорди, не всі там ріелтори. Треба шукати і спілкуватися СІН світити рієлторам не треба, бо він їм ні до чого не служить+можливо, що то взагалі скамери Я вже три житла змінив, нікому мій СІН не треба був
-
по всім питанням одразу до лендлорду треба, він вже має поремонтувати. Бо якщо щось нашаманити самостійно, то модна і за свої гроші холодильник купляти потім)
-
Шукаю україномовного когось, хто працює в мобільному якомусь салоні. Потрібно купити карту мамі пріпейд.
-
От бачиш) ти просто не вник в суть
20 Jan 2023, 19:11
236869/374877
3 minutes ago