UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В сервісі треба віддати пластик, інакше ніяк. Але власне права в Дії дозволять вам їздити в Україні без проблем. Скажете що десь вдома стоїть пластик, бо є Дія. А потім можна буде піти в наш сервіс і оформити втрату та виробити нові. Принаймі я сподіваюсь що так все працюватиме :)
-
Добрий день! Перездаєм свій контракт з 1 лютого. Здаються дві кімнати у Будинку, в якому проживає ще одна родина з України. Ідеальний варіант для новоприбулих. Подробиці у приватні повідомлення.
-
Ану кого вам ций мем одразу нагадав?))))
-
Сегодня внезапно в настолки не собирается никто?
-
Продам кросівки. Розмір 8.5 us, ціна 50$. Всі питання в приватній чат
-
Це семимістна?
-
Привіт! Підкажіть якщо я купую білети Варшава-Лондон-Калгарі, можуть виникнути якісь проблеми при пересадці у Лондоні ?
-
Телефонували з звичайного контрактного Київстар на канадський номер, якогось надзвичайного рахунку за цю телефонну розмову, що тривала 35 хвилин, наприкінці місяця не отримали. У меню вибирала ➡️ внести зміни в бронювання, ➡️звʼязатись з оператором, ➡️ мій виліт буде у термін більший ніж 24 години. Очікування розмови з оператором зайняло до 5 хвилин
-
До Калгарі через Париж більш менш норм
-
З Варшави потяг до Берліну і потім літак з пересадкою в Ісландії до Торонто
-
Привіт! Перездаємо однокімнатну квартиру в даунтаун, 4 хв до трамвайної зупинки, 600ft. Контракт до жовтня. Деталі у приватні.
-
Все залежить від офіцера, мали б дати на 3 роки від дати заїзду, якщо паспорт дозволяє, але офіцер вирішує
-
Зараз проблема у зв'язку з погодніми умовами тому очікування дуже довге і не з'єднують. У нас вийшло зв'язатись тільки коли замовили зворотній зв'язок на сайті (раджу так робити). Дякую за допомогу
-
You’ll need a visa to pass through the UK in transit - Check if you need a UK visa - GOV.UK www.gov.uk/check-uk-visa/y/ukraine/transit/somewhere_else/yes
-
Як саме, можете підказати?
-
Я летів в Торонто через Берлін
-
А порадьте який краще маршрут обрати и не за усі гроші світу ))
-
Треба до вильоту отримати
-
Цю візу можуть оформити прямо в аеропорту?
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, если виза в паспорте вклеена до 25 года (сам паспорт до 2027) ворк пермит так же дадут до 25 года или на 3 года? Спасибо 🙏
20 Jan 2023, 19:11
236924/374686
2 minutes ago