UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо в одному аеропорту, не виходячи з транзитної зони, пересадка меньше 24 годин, то начебто можна і без транзитної візи
-
Тобто обов'язково потрібна віза, одноденна?
-
У пошуку можете набрати «Лондон». Це питання обговорювалось тисячу разів тут, це спірне питання
-
Це офіційний сайт.
-
Дякую!
-
Можливо тільки з угодою з лендлордом
-
Всім привіт, шукаю роботу парт тайм в готелі, клінінг, маю досвід в Європі Також цікавить кухня, пекарні, маю великий досвід в Україні. Буду всім вдячна за інформацію. Дякую.
-
В білеті написано, якщо той же аеропорт(не виходячи), то не потрібно?
-
Я правильно вас зрозуміла що відлік до громадянства для куает починається не тільки після пр, а відразу з приїзду? Звісно за умови отримання пр.
-
Може є тут хто на днях прилетів і отримував ворк перміт в Калгарі? На який термін вам його видали?
-
Ну думаю і ця допомога може вплинути, якщо постійно на цьому сидіти, а якщо реально проблема з грошима на декілька місяців, то може й не вплинути, чи ні?
-
Прилетіли 19 січня ,то дали на три роки )
-
Чи я щось не так зрозумів ?
-
Якщо в мене пересадка через 5-ть годин може транзитної візи не потрібно ?
-
Щось я заплутався
-
Або ж максимум рік як temporary, і зараховується максимум пів року. В цьому я заплуталась 😅
-
Є десь інфа за це від міграційної? А то я цього не бачив 👀
-
Ну, треба бути temporary resident щоб зараховувалось. Якщо у цьому статусі бути 2 роки, то зарахується тільки рік і це максимум, потім отримання ПР і 2 роки.
-
А як ви посилання вставили?😳
-
Все залежить від роботи. Низькооплачувану роботу в макдональдс,сабвей,тім хортонс можна знайти швидко. Якщо ви рік шукаєте,значить вас є можливість так довго шукати, щоб знайти хорошу роботу. І фінанси не співають романси,як кажуть. Але ще раз кажу,що всі мої знайомі,які тут живуть більше 3 міс працюють. У мене їх дуже багато
20 Jan 2023, 19:11
236956/372155
5 minutes ago