UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день, продам новые ботинки 60cad, 37 размер. На теплую зиму, мягкие, комфортные. South East.
-
Добрый день. Может кто в курсе про путешествие с НЕбиометрическим паспортом? Интересует маршрут Украина-Польша-Германия-Канада и обратно. Вопрос виз и пр.
-
Я пару дней назад брал просроченные были только соус и консервы
-
Скидка есть на жену/ partner . Но буквально -200$. И ребенок до 1 года «практически» бесплатно. Обычно со второго/третьего года членства в частной клинике есть небольшие скидки.
-
Нам влітку відмовили у Берліні 🤷♀️
-
В прошлом году в Польше вклеили
-
Може раніше,бо мамі не вклеїли,бо був не біометричний це було цього літа
-
Нет не только. По крайней мере раньше было не только 😳
-
Подскажите где можно купить игры на пс4?
-
Вклейку візи,роблять тількі в біометричний паспорт 😉
-
Жаль слышать. Видимо ужесточили требования
-
Диски? На фб, на Амазоне, в волмарте
-
Дякую за відповідь📲 😊
-
Вітаємо. Шукаємо 1-2 кімнатну квартиру (не бейсмент) для довгострокової оренди з 1-го березня. Бажано, щоб квартира була мебльована, в пішій доступності до громадського транспорту, в гарному районі та за помірну плату. Будемо вдячні за будь-яку інформацію та допомогу. Всім гарного дня!
-
Кто они эти ваши "приватные парни"?)
-
Продаю: 1. iPad 6gen 32gb - Wi-Fi + Cellular с хорошим кейсом, кабелем и блоком питания. Работает отлично. 300$ 2. Куртка лыжная 4f NeoDry 10 000, б/у два раза - размер L - 30$ 3. Новый iPad 9gen 64gb Wi-Fi. В плёнке. 4. Штаны лыжные 4f NeoDry 10 000, б/у два раза - размер L - 10$
-
Щоб не думали,що я обманюю ось відео як у мене зникає це ж посилання
-
Я не писала,що у вас блат,не видумуйте. 🙈Я написала,що Міллер блатна. Прізвище Богдани написала. І в особисті відправляю тому що від мене посилання зникають всі на 100%. І ніяких % чи референсу я від Богдани не отримаю. Вважаю,що люди які не знайшли відповіді у інших консультантів,можуть до неї звертатися. Те що ви розмістили-це супер і не знаю,як вам вдалося
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де можна придбати нову жіночу вишиванку для подарунку. Розмір М. Дякую🫶🏼🇺🇦
-
Хто знає де можуть допомогти з заповненням декларації?
20 Jan 2023, 19:11
237047/375104
14 minutes ago