UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
смотря какие причины если что-то серьёзное то и от семейного доктора можно быстро попасть куда-то. Но если нет, то и ждать пол года
-
Група «пошук роботи» це ж наче для того щоб написати що ти шукаєш щось, чи поскаржитись на складність з працевлаштуванням в Канаді? Не вірю що хтось знайшов роботу тут і користується пропозиціями Тіки купа питань і сварки
-
Я запропонував 2 вакансії Але як бачимо Я виявився токсичним 😂😂 Просто це не легка робота, але гарно оплачується І «несорозмірна оплата», тут не є доречним висловом Коли тут шукали 14 людей в -35 прибирати сніг за 17$, то знайшли за день Ну і плюс, ну йомайо, всі жаліються що немає роботи А я знайти не можу, бо всім пофіг хто що пише
-
Доброго, ранку. Підскажіть, будь ласка, чи є вчора- сьогодні червона ікра 500 г (США) в магазині Фрешко, що на Вайтхорн. Також, скільки вона зараз коштує? Дякую.
-
не звертай уваги, ти робиш гарну справу. незадоволені будуть завжди, навіть якщо ти гроші на площі роздавати будеш
-
Блин, это пойди найди ещё мужика с хвостом...
-
uujobs.ca/vacancies?city_id=14
-
Главное, чтоб на БМВ поворотники включали
-
А расскажите, кто владеет информацией, просто интересно. Возможно ли, минуя тот же ПР, оставаться здесь, продлевая визу и ВП, потом впоследствии подавать на гражданство? Чем чревато? Каких преимуществ лишены, если вот так возможно. Чисто интерес, не более