UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ДД, у звʼязку з переїздом продаємо наші речі(можливий торг): - ліжко Queen size 275 cad (стан нового) - стіл і 4-ри стільця 190 cad (стан нового) - крісло 40 cad - кофе варка 15 cad - весь посуд 40 cad ( 9-плоских тарілок, 4-мал.глибоких тар., 2-форми для льда, 8-звичайних чашок, 1-соусниця, 2-чаш.з подвійним склом, 7-стаканів різних розмірів, 1-банка для сипучих, 1-ваза, 1-підставка під бум.рушники, 1-деревʼяна чаша, 1-сушилка для посуду )
-
Привіт всім. Вже 2 місяці в Калгарі з сімʼєю. Шукаю роботу вже будь яку, тому що в складному становищі. Скоро не буду мати чим платити за оренду житла. Може є тут добрі люди і допоможуть. Резюме і відправляла і розносила, все без толку. Є досвід роботи на складі на різних позиціях, в пекарні, помічник кухаря, в бухгалтерії. Англійська - розмовна!
-
А 15+ можно?
-
Ну да, я вот думаю посмотреть или подождать весь сезон
-
Ну просто я спросил в том смысле, хороший ли. Может, по первым двум серия станет понятно, что нет смысла ждать например 🤷
-
Здається з 1 лютого чудовий бейсмент з окремим входом на Сітоні. 1500. Все включене. За деталями в особисті будь ласка.
-
Блин, мой сын не сможет приехат л
-
Продам книги, 10 cad за шт, забирать на Usher rd, NW
-
Можливо у когось був досвід реєстрації Business Number онлайн? я зареєструвався, в кінці получив 9-ти значний номер який починається на 7, зберіг його собі. Потім коли я логінюсь у свій CRA бізнес акаунт там не відображається мій бізнес номер, а коли я його ввожу у відповідне поле, мені показує помилку. У чому може бути проблема?
-
Здається кімната в даунтауні З 1 ЛЮТОГО 611 7 ave SE 5 хв до сі трейн Новий будинок 19 поверх Велика кімната Проживає одна дівчина і один хлопець 20 і 25 років Запрошую у повідомлення! Перегляд будь коли!