UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну просто я спросил в том смысле, хороший ли. Может, по первым двум серия станет понятно, что нет смысла ждать например 🤷
-
Здається з 1 лютого чудовий бейсмент з окремим входом на Сітоні. 1500. Все включене. За деталями в особисті будь ласка.
-
Блин, мой сын не сможет приехат л
-
Продам книги, 10 cad за шт, забирать на Usher rd, NW
-
Можливо у когось був досвід реєстрації Business Number онлайн? я зареєструвався, в кінці получив 9-ти значний номер який починається на 7, зберіг його собі. Потім коли я логінюсь у свій CRA бізнес акаунт там не відображається мій бізнес номер, а коли я його ввожу у відповідне поле, мені показує помилку. У чому може бути проблема?
-
Здається кімната в даунтауні З 1 ЛЮТОГО 611 7 ave SE 5 хв до сі трейн Новий будинок 19 поверх Велика кімната Проживає одна дівчина і один хлопець 20 і 25 років Запрошую у повідомлення! Перегляд будь коли!
-
Обидва варіанти підходять Як щось не так зробили - мають виправити. Тут вже дивлячись який був до цього досвід з ними. Чи випадково це, чи халатність. Але якщо клініка не дуже, і самому не подобається, то можна і в іншу піти.
-
Я сейчас "Фронтир" смотрю с Момоа, про торговлю пушниной и Компанию Гудзонова залива
-
PS4 STAR WARS + 2 controllers + 5 games!!! Price 250$
-
Це все виглядає так, наче вас підготували, щоб зробити коронку.
-
Нададуть, але по часу це буде набагато довше.