UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Онеме, какая разница 🤗🤷
-
вроде как красочнее, точнее и не так кринжово как шамалан, но uncanny valley ппц
-
а шо за CGI-мыло приключилось с лицами?
-
дада))) все уже. виновен.
-
Ну там рисовка даже комиксная само собой
-
Инвинсибл тоже не аниме
-
-
Ну оно же не совсем ж анимешном стиле все таки
-
отош и оно. не все то солнышко, что встаёт
-
Я ее сам смотрю. Это на аниме даже не похоже, хотя очкарик с пистолетами, Перси, похож внешне на типичный японский школьник спасающего мир
-
оно ж тоже аниме и тоже говно
-
ты вот еще на вокс макину помошни))
-
🧘♀️Акупунктура - можливість відновити своє тіло за допомогою китайської медицини у нашому HEALTH AND BEAUTY STUDIO "Forever Young"! Якщо у Вас є бенефіти від роботодавця - скористайтесь ними вже зараз😉 📍Ми розташовані в самому серці даунтауна Калгарі, на території Beltline, і вже готові дарувати вам незабутні відчуття релаксу та оновлення. Наш студіо "Forever Young" – це ваш острівець краси та здоров'я, де ви зможете насолодитися професійними послугами наших кваліфікованих спеціалістів. Наші майстри аккупунктури та масажу, з досвідом роботи від 5 до 20 років, з нетерпінням чекають на можливість піклуватися про ваше добре самопочуття. 🌿💆♀️ ✨ Манікюр та Педикюр ✨ Перманентний макіяж ✨ Нарощення вій та Коригування брів ✨ Косметологія Запрошуємо вас записатися сьогодні та скористатися нашою спеціальною пропозицією. Телефонуйте на +1(587)391-7900, щоб забронювати час. Чекаємо на вас, щоб подарувати вам красу і гармонію! 🎁💖 📍Знайдіть нас за адресою: 23й поверх, 777 8 Ave SW, Calgary, T2P 3R5. Також відвідайте нашу Instagram сторінку: instagram.com/health.beauty.studio?utm_source=qr&igshid=MThlNWY1MzQwNA==
-
Надо же. Я просто не смотрел вообще.
-
никелодеон же
-
Добрый день! Откликнитесь, кто удалял нерв в зубе, сколько это стоило и в какой клинике? Спасибо🙏
-
это не азиатское а 100% американское, нарисованное в стиле аниме
-
а то у него опять флешбеки
-
кто деда разбудил? дайте ему таблеток)
-
Лучше не касаться этого вопроса и шестифутовой палкой, как говорил Иисус
20 Jan 2023, 19:11
238332/371955
12 minutes ago