UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброї ночі. Можливо хтось може порадити якісь агенції з працевлаштування, де працюють українці?
-
продам Форд фокус автомобіль в прекрасному стані вкладень не потребує пробіг 200000 мотор 1.6 коробка автомат ціна 9300 + торг
-
продам акорд в дуже класному стані в кладень не потребує пробіг 180000 рік 2012 мотор 2.4 коробка автомат ціна 11000 + торг
-
Подскажите пожалуйста, а слышно ли соседей с верху? Тоже рассматриваем вариант бейсмента и очень пугает что это не квартира и что будет слышимость как через картон.
-
Кто-то летит Париж-Калгари 22.02.2024? Westjet
-
Кто летит Варшава-Франкфурт-Торонто-Калгари 22.02 ?
-
я лечу)
-
я шукаю 1. полиця ikea біла 2. волоконно-оптичний аудіокабель ..будь ласка напишіть мені якщо ви продаєте
-
30 січня лечу Варшава - Лондон - Калгарі (LO281 - AC851). Виліт з Варшави 7:35, виліт з Лондона 13:00 Якщо є хтось, що летить тими рейсами, буду радий компанії. Тим більше що я недосвідчений турист 😊
-
Можливо хтось завтра летить в Калгарі ? Варшава-Франкфурт-Калгарі
-
Доброго дня. Підкажіть платформи, типу нашого олх, де можна подивитись б/у телефони 🙏🏻
-
Фу, какой неинтересный парень
-
Добрий день, я вже написала лист до Анни
-
Потому что нужна транзитная виза если лететь через Лондон
-
А зачем виза?
-
А виза в Лондон у вас есть?
-
Я ещё лечу с ручной кладью.
-
Это правда.
-
Та кучу раз это обсуждали , если не покидаете транзитную зону и следующий рейс в тот же день то виза не нужна, но у многих были с этим проблемы
-
Читайте официальные источники.
20 Jan 2023, 19:11
238643/376266
less than a minute ago