UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну я в данный момент сижу в аэропорту Хитроу без визы, жду вылет в Калгари.
-
В лондоні багаж треба перереєструвати на другий рейс в іншому терміналі там де виліт на канаду?
-
Билет на Калгари у меня распичатанный.
-
Саме так, всі умови виконуються, транзитна віза в моєму випадку не потрібна
-
Виза активна до конца действия визы - до июня в данном случае
-
Может кто то может поделиться опытом )чтобы уже была проверенная информация 😊 где проходили медосмотр в Калгари (который надо пройти за 90 дней)
-
Я конечно понимаю, что это стеб...Но лучше уж одной быть и отлично себя чувствовать, чем иметь рядом подобное.
-
Ми летимо таким маршрутом але 17 лютого
-
Facebook marketplace
-
Уже ,спасибо)
-
Скористайтеся пошуком, знайдете купу інформації;)
-
Подскажите пожалуйста кто знает на какой период дают разрешение на работу по украинской программе и второй вопрос сложно ли будет получить разрешение на работу если не прилететь до 31 марта
-
Доброго дня, Підскажіть чи є ще якась батьківська група де можна задати питання окрім школи/садочку?
-
Доброго дня, шукаю роботу кухарем/помічником/заготівельником продукції (prep), досвід роботи в гастрономії 10 років. Стейк хауси - вмію на дотик пальця оприділити просмажку стейків. Є навики по обвалці мʼяса, риб та птиці Італійські кухні - є база занять класичних і новочесних страв італійської кухні Класична європейська висока кухня - є досвід роботи з харчовими емульгаторами, молекулярною кухнею. Також маю досвід су шефа та шефа кухні, розробка тех. Карт, розрахунок фудкостів та цінової політики в ресторанах/готелях. Єдиний мінус це розмовний рівень англійської між А2 та В1, але назви кухонного приладдя, продуктів, інвентарю, я знаю. Дякую і розгляну всі варіанти якщо вони будуть🤝🙂
-
Писали вище наприклад тут
-
А что там за условия вы не знакомы с ними?
-
На офіційному сайті все написано ;)
-
До 03/31 скоріш за все так. Після - подаватись онлайн з території Канади і на загальних умовах, тобто чекати і за гроші
-
Просто у меня сейчас паспорте стоит десятилетняя виза но что будет если я не прилечу до 31 марта виза останется то есть я могу прилететь в какое то другое время но смогу ли я получить разрешение на работу или нет не понимаю
-
3 роки/до кінця дії паспорту Можна, на загальних підставах
20 Jan 2023, 19:11
238664/371916
about an hour ago